RSS
archiv revue
Ocenění ČESKÝ BESTSELLER 2023 převzal Patrik Hartl
ČESKÝ BESTSELLER během svého 25. ročníku ocenil nejúspěšnější tituly, které se v roce 2023 zařadily mezi nejprodávanější v rámci sítě knihkupectví a e-shopu KNIHCENTRUM.cz a audioknihy prodávané prostřednictvím služeb Audiotéka. Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 1. března v ostravském Domě knihy KNIHCENTRUM.cz.
Diář plný tradic ZDARMA ke knize od nakladatelství Smart Press
K jakékoliv zakoupené knize od nakladatelství SMART PRESS v období 1. 3. – 31. 3. 2024 dostanete modrý TraDiář 2024 ZDARMA. Akce platí pro e-shop i prodejny.
Žebříček TOP knih za únor 2024
Je tady únorový žebříček nejprodávanějších titulů. Které se tentokrát dostaly do TOP desítky?
Soutěž o 2 výtisky knihy Kopí protne vodu
Zasoutěžte si o epickou fantasy od autora Ztracených ptáků, v níž provázejí dva bojovníci prastarou bohyni rozvrácenou zemí, aby ukončili tyranskou vládu královského rodu. Knihu Kopí protne vodu získají 2 výherci!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Jezero
Taras Birsa je stárnoucí kriminální inspektor se dvěma dospělými dcerami a manželkou, která je spolumajitelkou prestižní kliniky. Silvestr si představoval jako oslavu s přáteli a dcerami. Jenomže to by cestou nesměl narazit na vyděšenou dívku, která v jezeře našla zamrzlou mladou ženu. Ženu, které někdo uřízl hlavu.
Recenze: Černočerné srdce
Edie Ledwellová je pozoruhodná mladá dáma. Vytvořila ulítlý animovaný seriál, který se stal hitem. Bohužel sláva má i odvrácenou tvář. Na internetu ji pronásleduje uživatel s přezdívkou Anomie a Edie se bojí o vlastní život. Soukromá vyšetřovatelka Robin ji vyslechne, ale pustí to z hlavy. Jenomže brzy je Edie nalezená mrtvá. Zavražděná.
Recenze: Tři ženy u jezera
Německé autorce Doře Heldt se povedlo přivést mě se svým románem Tři ženy u jezera k myšlenkám uvězněným v daleké minulosti, kdy jsem prázdniny trávila s kamarády u vody, kdy nás naprosto nic netrápilo, nic nás nehonilo (kromě rodičů a prarodičů), všechno mělo svůj čas a ta bezstarostnost mi teď přijde až neuvěřitelná. Tímto obdobím by si mělo projít každé dítě a dospívající.
Nominace na ČESKÝ BESTSELLER 2023
Už tento pátek budeme znát vítěze 25. ročníku ocenění ČESKÝ BESTSELLER 2023. V každé z deseti kategorií byly nominovány tři tituly, které se v roce 2023 zařadily mezi nejprodávanější v rámci sítě knihkupectví a e-shopu KNIHCENTRUM.cz a audioknihy prodávané prostřednictvím služeb Audiotéka. Slavnostní vyhlášení vítězů a předávání cen proběhne 1. března 2024 v Domě knihy KNIHCENTRUM v Ostravě.
Recenze: Dceřina kletba
Tereza Bartošová pokračuje v inspiraci Erbenovou Kyticí, a tak po Vodníkovi a Klekánici přichází Dceřina kletba.
Hlasujte pro KNIHCENTRUM.CZ v soutěži ShopRoku 2023
Jste spokojení s nákupy na našem e-shopu a v kamenných prodejnách? Máte dobrou zkušenost se zákaznickým servisem a našimi knihkupci? Pokud ano, tak budeme velmi rádi za vaši podporu v soutěži ShopRoku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!