RSS
archiv revue
Václav Klaus ml.: Pondělní komentáře aneb Braňme normální svět
V Domě knihy byl 20. září hostem Václav Klaus ml., bývalý ředitel gymnázia PORG a expert na oblast školství. Představil knižní pokračování úspěšných Pondělních komentářů. Každý týden již přes 3 roky píše břitké komentáře pro server Novinky.cz...
Kniha Třicet sezon lásky funguje jako sonda do mužské a ženské duše
Ačkoliv je kniha Třicet sezon lásky o lásce, počítejte s tím, že tento pojem je tu uchopen velice volně a jistým způsobem páralovsky.
Filmové novinky na měsíc říjen
Podívejte se na trailery filmů, které budou mít premiéru v kinech v říjnu. Sněhulák, 8 hlav šílenství, Hora mezi námi, Bajkeři, Thor, My Little Ponny aj.
Dobré duše jsou nadmíru povedeným experimentem v žánru detektivky
Je neuvěřitelně paličatá, mluví jako dlaždič a nejspíš trpí Aspergerovým syndromem. Jmenuje se Alice Šíma, vyrostla v Izraeli a patří k nejlepším šachistkám na světě. Do Vlčí Úpice přijela sehrát životní turnaj, ale všechno dopadlo jinak.
Miloslav Stingl: Setkání s dalajlámou bylo jedno z nejpozoruhodnějších událostí mého života
Rozhovor s českým cestovatelem, etnografem a spisovatelem, který osobně poznal řadu domorodých kultur a zpracoval své zážitky v četných knihách.
Mysteriózno a úmyslně zavádějící vodítka jsou citlivě vložena do každé kapitoly
Poslední hra je strhujícím mysteriózním thrillerem na slovo vzatým. Své označení rozhodně nenese náhodou, autor potenciál žánru využívá na maximum a dodává mu dokonce úplně nový rozměr.
Milostný trojúhelník mladé ženy, jejího starého manžela a nadějného malíře
Anglická spisovatelka Deborah Moggachová (1948) má na svém kontě dvanáct románů a dvě sbírky povídek. Tulipánová horečka z nakladatelství Mladá fronta je její nejúspěšnější knihou.
Hope Jahrenovou si čtenář prostě musí zamilovat
Hope Jahrenová pojala knihu jako svůj lidský i profesní životopis a i když je patrné, že není žádnou spisovatelskou hvězdou, jisté literární nedostatky nahrazuje obrovským „tahem na branku“...
Soutěž o 3 výtisky knihy Retro ČS 3
Soutěžíme o poslední díl knižní série Retro ČS. První dva díly byly velmi úspěšné a třetí bude určitě také tak skvělý.
UKONČENO - Získejte navíc 40 KNIHCENTŮ
Další zářijová akce pro všechny fanoušky věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Akce platí do 30. 9. 2017
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!