RSS
archiv revue
Hon na knížete Drákulu – tajemná historická krimi
Hon na knížete Drákulu můžete s klidem začít číst, i když nemáte přečtený předchozí díl Po stopách Jacka Rozparovače. Je to samostatný příběh a na předchozí děj najdete v knize jen pár narážek.
Recenze: Kolčava
Nakladatelství Motto vydalo od „svatojánské kuchařky" Evy Francové dílo, které je laskavou sladkostí pro vaši duši.
Kávová dynastie – Dny probuzení
První díl historické rodinné ságy s kapkou romantiky a vůni skvělé kávy.
Soutěž o 3 výtisky knihy Průvodce síťového marketingu
Chcete návod, jak správně podnikat? Zkuste své štěstí v soutěži a vyhrajte knihu, která vám poradí, jak budovat své podnikání způsobem, aby se stalo i vašim koníčkem.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Učitelka z Osvětimi
„Každý osobní příběh, každý obraz, každý popis je jen kamínkem v památníku, který bude stát navždy, aby připomínal světu tento ostudný úsek historie a dožadoval se jeho bdělosti, aby se události těch let už nikdy neopakovaly.“ - Gisella Perlová -
Recenze: Černá smrt
Mrtví ptáci prší z nebe, brutálně zavražděná žena, hlavní hrdina si nemůže vzpomenout na posledních dvanáct let života a jeho dcera je stále nezvěstná. To je Černá smrt – temný thriller, který prostě neodložíte.
Říkají ji Vespertina - temná kněžka
Příběh Vespertiny - Artemisie vás chytne okamžitě. Stačí jen otočit pár stránek a nebudete chtít přestat číst.
Daniel Šmíd: „Oblékám se každý den, chovám se vědomě co nejlépe mohu a o tom mluvím a píšu.”
Nechte si do svých domovů vplout knihy, které se stanou klenoty vašich knihovniček. První vydání publikace Smart Casual, která radí mužům v oblékání, se vyprodalo během devíti měsíců. Sdílejte vášeň k pánským oděvům s autorem Danielem Šmídem a nechte se jím inspirovat.
Říše upíra – říše temna a násilí
Epická fantasy, kterou napsal Jay Kristoff, jakou jste dlouho nečetli. I když budete skeptičtí, okamžitě si získá vaši pozornost.
Recenze: Zvířata z lesa, Zpomal... na tvém prahu, Poznáváme život na farmě
Pro naše nejmenší děti vám představím tři krásná leporela z nakladatelství Svojtka. Je důležité dětem číst (prozkoumávat obrázky) od útlého věku a věnovat se jim. Každý tento čas strávený společně přinese jistě jednou své „plody“. Třeba i z vašeho potomka vyroste vášnivý knihomol. Ale nyní si pojďme představit jednotlivé knihy.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!