RSS
archiv revue
Jan Kačer: „Píšu, abych připomínal zázraky.“
Narozeniny – letos osmašedesáté – slaví v říjnu, ale už na jaře věděl, jaký k nim dostane dárek: knihu. Není to publikace ledajaká, uznávaný herec a režisér JAN KAČER si ji napsal sám. Zadními vrátky jsou už jeho čtvrtým spisovatelským počinem, který vyjde péčí nakladatelství Eminent. V jednotlivých kapitolách vzpomíná na dětství, někdy idylické, jindy poznamenané válkou, na tatínkův tragický odchod, a především na slavné divadelní a filmové kolegy.
Utrhněte si slevu!
V září je kromě začátku školy také období sklizně, a tak jsme si pro vás nachystali dvacet knih s velkou slevou, která jen čeká, až si ji utrhnete. Pojďte na to!
Zábavné učení pro předškoláky a malé školáky od 99 Kč
Pro malé čtenáře máme spoustu krásných knížek, u kterých jsme snížili cenu.
Barbora Koutná nahlíží do duše dospívající dívky
Jmenuji se Barbora Koutná a narodila jsem se v roce 2006. Knihu Všechno bude dobrý, Beth jsem napsala, když mi bylo čtrnáct. Žiji s rodinou v Praze a studuji na osmiletém gymnáziu. Místo řešení kvantifikovaných výroků na hodinách často přemýšlím, o čem bude má další povídka. Když mě lépe poznáte, zjistíte, že mi nestačí obyčejný svět, a proto tak často unikám do těch dalších, literárních. Chci vytvářet svůj vlastní svět příběhů a dělit se o něj s ostatními. Kromě toho se také často nechávám unášet hudbou při tanci, zpěvu a hře na flétnu.
Jiří Mádl: „Připadám si jako spisovatel.“
Herec, režisér a čerstvý spisovatel Jiří Mádl si s námi povídal o své literární prvotině, románu, který nazval Přitažlivost planety Krypton.
Soutěž o 3x4 alba
Ve spolupráci s firmou Baloušek jsme pro vás připravili soutěž o balíček 4 alb, která získají 3 výherci.
Tři romanťárny, které vás budou bavit 😊
Každý si občas rád přečte nějakou romanťárnu nebo se podívá na romantický film. Máme pro vás tři tipy, do kterých se začtete zkrátka hned.
DOčteNO - Pomerančový háj
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!