RSS
archiv revue
Tisíc dnů v Toskánsku? Tisíc dnů vám prostě nebude stačit! 😊
Pojďte zapomenout na každodenní stresy a vydejte se do země, která voní bylinkami a kořením už na dálku aspoň prostřednictvím této knihy. Budete mít pocit, že tam jste a bude se vám to moc líbit.
Michal Pospíšil: „Shrnul jsem v knize to, co jsem hledal po mnoho let života.“
Jméno kytaristy Michala Pospíšila už dnes můžeme najít nejen mezi hudebníky, ale čerstvě patří k autorům knih. Jeho debut nazvaný Na co jsem (prozatím) přišel je jakýmsi vzkazem všem hledačům smyslu života a lidské existence.
Wilbur Smith: Nová generace ságy rodu Courtneyů
Řadíte se mezi fanoušky dobrodružných románů Wilbura Smithe? Pak byste rozhodně neměli minout jeho třídílnou sérii s názvem Dobrodružství Jacka Courtneyho, kterou vydává ostravské nakladatelství Bookmedia. Je sice určena primárně mladším čtenářům, ale na své si tu přijde každý, kdo má rád napětí a exotické destinace, tedy to, co dělá knihy Wilbura Smithe jedněmi z nejprodávanějších na světě.
Ivana Fajnorová: „Emilčin příběh jsem psala poctivě a s láskou.“
Brněnská spisovatelka Ivana Fajnorová se ve svém debutovém románu Emilka inspirovala svojí babičkou.
Soutěž o 3 výtisky knihy Jak prodávat z očí do očí
Chcete být úspěšnějším prodejcem? V této „první kuchařce prodeje“ najdete třicet let prodejních zkušeností a praktických návodů bez zbytečné teorie. Budete v šoku, jak je to jednoduché. Vyhrajte knihu Jak prodávat z očí do očí.
Prémiový obsah
číst více
Jan Žižka míří na plátna kin
Film inspirovaný skutečným příběhem jednoho z největších husitských vojevůdců se připravoval osm let a stal se nejdražším českým filmem. Premiéra dramatického historického snímku režiséra Petra Jákla vstupuje do kin právě dnes.
3 krimi, které vám naženou strach
Znáte ten typ příběhů, které vás okamžitě vtáhnou do děje, až zapomenete na celý svět kolem? Tak přesně z této kategorie jsou naše tři tipy.
Petra Langrová: „Vydáváme příběhy, které nás baví číst.“
Tento rozhovor s Petrou Langrovou, šéfredaktorkou malého ostravského nakladatelství Bookmedia, plynul stejně jako čas u šálku kávy, u kterého jsme si povídali o zákulisí knižního trhu.
Recenze: Pomerančový háj
Anglická spisovatelka a lektorka tvůrčího psaní Rosanna Ley přichází s novým románem Pomerančový háj, který nás přenese do slunného a životem bijícího jihošpanělského města Sevilla.
Knižní novinky - září 2022
V září si musíme přiznat, že léto je už za námi a blíží se studené počasí. A to je nejlepší doba na čtení. Mrkněte se na knižní novinky, které vyjdou tento měsíc a začněte dělat zásoby na zimu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!