RSS
archiv revue
Bořek Slezáček: „Živí mě pozitivní zážitky a vzpomínky.“
Herec, moderátor, hudebník a nyní i spisovatel s ostravskými kořeny Bořek Slezáček přichází se svou literární prvotinou Kéž bys tu byla.
Recenze: Motanice - Předčtenářské dovednosti, Přírodověda zvířata, Matematika
Motanice vyrábí a vydávají v opavském nakladatelství Modrý slon, již zde vyšlo: Montessori motanice 1 – Lidské tělo, Montessori motanice 2 – Oblečení a počasí, Předčtenářské dovednosti, První čtení, Přírodověda rostliny, Přírodověda zvířata, Matematika, ALPHABOAT.
Recenze: Třešně v rumu
Od dovolené obvykle očekáváme odpočinek a radost z nových zážitků. Když ovšem cestujete jako demokraticky založený člověk na Kubu a to se svým dědou – zarytým komunistou, může se z dovolené lehce stát očistec. Plný slz zoufalství, skřípajících zubů vzteku i absurdních situací.
Koupíte knihu Karel Gott - Má cesta za štěstím a můžete se stát výhercem dárkového balíčku
Pro zákazníky, kteří si v období od 26. 9. do 10. 10. u nás koupí knihu Karel Gott - Má cesta za štěstím, jsme připravili překvapení. Pokud nám v soutěžním formuláři vyplníte číslo objednávky nebo účtenky z prodejny, budete zařazení do slosování o 5 hodnotných balíčků. Každý z výherců tak bude mít připravenou pěknou vánoční nadílku.
DOčteNO- Píseň mrtvých
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Za svitu měsíce – román podle skutečného příběhu
Tento příběh je o lásce v prostředí holokaustu, ale nejde tu jen o lásku mezi mužem a ženou, ale také o lásku mezi matkou a dcerou.
Recenze: Jak Fiškus zahnal Pettsonovy chmury
Brrr, podzim… Při pohledu na teploměr a na sluníčko, které pozdě vychází a brzy zapadá by si každý zasloužil mít po ruce Fiškuse – aspoň toho knižního.
Stromy do nebe - nová kniha povídek Ivana Fíly
Na pulty knihkupectví se v těchto dnech dostala nová publikace režiséra, scenáristy, fotografa a spisovatele Ivana Fíly.
Soutěž o 3 výtisky knihy Chlap na roztrhnutí
Vyhrajte knihu Chlap na roztrhnutí, kde se protagonisté snaží vymotat z chaotického trojúhelníku. Román čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Přátelé jsou nepřekonatelným sitcomem i po téměř 30 letech
Máte-li ve svém okolí zarytého fanouška Přátel anebo se mezi ně řadíte přímo i Vy, poskytneme Vám tipy na perfektní dárky s tematikou Přátel.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

POZOR, nenechte si ujít bestsellery lékařky Jany Martincové s touto výjimečnou slevou.
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více