Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
93. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Pozoruhodně bystrá stvoření
Příjemný dojemný příběh, který se rozbíhá velmi slibně a ukrývá obrovské rodinné tajemství. Tajemství, které zná zpočátku jen chobotnice…
Kteří současní čeští autoři oslovují dospělé čtenáře?
I mezi našimi současnými spisovateli je řada těch, která si získala srdce čtenářů. Možná je znáte, ale možná mezi nimi objevíte takové, kteří doplní váš čtenářský styl.
Máte chuť na erotické a romantické knihy? Nalaďte se na valentýnský večer ❤️
Blíží se Den svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných. Nechcete si při této příležitosti přečíst žhavou novinku? Nebo si zahrát erotickou deskovku?
Mrkněte na knihy s výborným hodnocením, které možná unikly vaší pozornosti
Dáte na hodnocení čtenářů na Datábazi knih? Pokud je pro vás důležité, pak zbystřete. Dali jsme si práci a vyhledali knihy s pěkným hodnocením, které jsou navíc za slušnou cenu.
Otevřete dveře své sexualitě – experimentujte s vášní
Poznejte dokonale sami sebe. Je čas na nová dobrodružství! Obsah článku je vhodný pouze pro 18+. 😉
Recenze: Dcery války
První díl plánované třídílné epické série Dcery války, jež byl britskými listy Sunday Times prohlášen za bestseller, vypráví příběh tří sester bojujících o budoucnost svou i svých bližních během druhé světové války. Označení bestseller nemám zrovna moc v lásce a spíše se titulům s tímto cejchem vyhýbám, avšak děj tohoto románu malajské autorky Dinah Jefferies byl opravdu skvostný.
Erotická série s detektivní zápletkou
Hledáte román, který vás vtáhne a nepustí, dokud nedočtete poslední řádek? Román, který probudí všechny vaše smysly a skryté touhy? Oblíbená autorka Sharon Page přichází s trilogií Hříšní vévodové.
Oslavy jara a propojení s přírodou
Po zimním odpočinku příroda ožívá a spolu s ní také jarní svátky a tradice. Titul Jarní Tradinář autorek Martiny Boledovičové a Martiny Viktorie Kopecké zve čtenáře k oslavě tohoto probuzení a obnovy života – jak přírodního, tak i lidského.
Valentýnská sleva 40 % na knihy plné romantiky a erotiky
Blíží se nám Valentýn a my jsme si pro vás k této příležitosti připravili žhavou slevu 40 % na tituly plné romantiky, ale i erotiky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!