Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Recenze: Woodwalker – Nepřátelské stopy
Poutavé pokračování nejroztomilejší série o lidech a zvířatech
Vyrazte na KNIŽNÍ FESTIVAL OSTRAVA
Milovníci knih, zbystřete! Ve dnech 1. - 2. března 2024 se uskuteční v Ostravě 5. ROČNÍK KNIŽNÍHO FESTIVALU, kde na vás budou čekat žhavé knižní novinky. To nejzajímavější z knižní produkce představí nakladatelé všech žánrů z celé České republiky.
Příběhy obětí zločinu
Na 22. února připadá Evropský den obětí zločinu. Proto se dnes zaměříme právě na ně – na ty, kteří jsou mnohdy přehlíženi.
94. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Stres jako příležitost
Pojďte si zasoutěžit o knihu, s níž se díky tisíckrát vyzkoušené autorově metodě naučíte, jak se můžete pozitivně vypořádat se stresem. Kombinuje osvědčené strategie z výkonnostního sportu s nejnovějšími poznatky z psychologie a aplikuje je na každodenní život. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Únorové DESKOHRÁTKY a soutěž
Ať už se jedná o společenskou událost pro děti či dospělé, společně strávený čas můžete ozvláštnit společenskou hrou. Pojďte si vybrat z nových deskovek.
Proč číst knihy v originále? Pár tipů na knihy v angličtině
Čtení v mateřském jazyce je pohodlné, o tom žádná. Ale co takhle vystoupit z pohodlné čtenářské zóny a pustit se do čtení v cizím jazyce? Třeba v angličtině.
Recenze: Sestry pod vycházejícím sluncem
Heather Morris je známá novozélandská autorka knižních bestsellerů Tatér z Osvětimi a Cilčina cesta. Nyní nakladatelství CPress přichází s její novinkou nesoucí název Sestry pod vycházejícím sluncem, která je, stejně jako její předchozí romány, založena na historicky podložených faktech.
Soutěž o 3 výtisky knihy Mráz
Vynikající kombinace série skutečně strašidelných zločinů, mrazivé atmosféry a houževnatého policisty dělá z této knihy napínavé čtení, během kterého budete až do konce hádat, kdo je vrah. To vše na vás čeká v thrilleru Bernarda Miniera, mistra tohoto žánru, jehož knihy sbírají ocenění. Zasoutěžte si o tuto knihu, čeká na 3 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!