Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: I když všechno končí
Síla projevů klimatické krize překonává i ty nejčernější scénáře. Svět je doslova v plamenech a lesní požáry na severu Švédska promění rekreanty v uprchlíky. Přesto všechno, život jde dál. Dál se rodí děti, lidé se seznamují a rozcházejí, mladí řeší první lásky. Je to ale vůbec možné?
Recenze: Chybějící světlo
Čtyři rozdílné, ale nerozlučné kamarádky. Konec dvacátého století, Gruzie. Dívky řeší první lásky, sní o budoucnosti, ale jejich životy ovlivní politická situace. V roce 2019 se znovu setkávají v Bruselu na výstavě fotografií a zpětně rekapitulují své životy. Dokážou si konečně odpustit?
Recenze: Amari a Velká hra
Není tomu tak dlouho, co kniha Amari a Noční bratři proletěla knižním světem jako jedna z velmi zdařilých fantasy knih pro mladší čtenáře. Tento příběh sklízel samé nadšené ohlasy a není tedy divu, že jsme se dočkali tak očekávaného pokračování!
Recenze: Syn lidstva
Představte si naši planetu bez lidí. Místo nich teď existují nové vylepšené bytosti, které však žijí ve vesnicích jako šmoulové. Jak zvládnou takřka dokonalí tvorové soužití s něčím tak nedokonalým, jako je lidské mládě? Bude si náhradní matka užívat své mateřství, nebo se nakonec utopí v alkoholu?
Soutěž o 3 výtisky knihy Gentlemanual
Zkuste štěstí v soutěži o publikaci, která může být pěkným dárkem pro každého muže. Kniha Gentlemanual od Daniela Šmída je to tom, jak získat více sebedůvěry, být úspěšnějším a lepším mužem.
Prémiový obsah
číst více
84. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Festival Spectaculo Interesse přiveze do Ostravy to nejlepší z Evropského loutkářství
Od 1. - 6. října se v Ostravě koná Spectaculo Interesse. Jeden z největších tuzemských loutkářských festivalů. Pořadatelem přehlídky je od roku 1995 Divadlo loutek Ostrava, a právě probíhající ročník je již 14. v pořadí.
Biografie české fotbalové legendy
Určitým okamžikům se nikdy nepodaří uprchnout z paměti sportovního světa. Jsou to ty chvíle, které se zapsaly do historie a staly se nedílnou součástí našeho sportovního odkazu. A jedním takovým oslnivým momentem je i světoznámá Panenkova penalta z roku 1976 v Bělehradě. Letos, kdy se česká fotbalová legenda chystá oslavit své 75. narozeniny, přichází autoři Václav Tichý a Zdeněk Pavlis s knihou Panenka, která má ukázat ze života fotbalisty mnohem víc než jen okamžiky slávy na trávníku.
Žebříček TOP knih za září 2023
Také v září se do žebříčku nejprodávanějších knih dostala spousta učebnic, my si ale posvítíme na ostatní knihy.
Slavíme Mezinárodní den kávy
Káva dodává energii, ale má také schopnost spojit lidi a vytvářet prostor pro kreativitu a inspiraci. A co by mohlo být lepším společníkem k šálku lahodné kávy než dobrá kniha?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!