RSS
archiv revue
Recenze: Hotel Atlantic
Dramaticko-emoční román o jednom velkém putování, roztrhané zemi i rodinách, lidských vztazích, budování nových domovů, ale i návratech do těch starých.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘIJEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
85. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Knižní novinky pro děti a mládež – říjen 2023
Říjnové knižní novinky čekají na to, až si je všechny hezky projdete a vyberete si ty, které udělají radost vašim ratolestem nejen u vánočního stromečku.
Sonda do života Elona Muska
Odhalte nitro nejkontroverznějšího a nejpozoruhodnějšího inovátora současnosti. Mrazivá tajemství Elona Muska přináší biografie Waltera Isaacsona, která je čerstvě na pultech knihkupectví.
Soutěž o 3 výtisky knihy Naslouchej přírodě + nákupní skládací taška od Madal Bal
Zasoutěžte si o knihu Sri Chinmoye, která klade důraz na potřebu hlubokého duchovního spojení s přírodou. 3 výherci získají kromě knihy také skládací nákupní tašku s nápisem.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dívka v pruhovaných šatech
Román o Osvětimi… Můžete si říct „další román o Osvětimi“, ale tento je přeci jen jiný. Liší se od těch, které vyprávějí hrdinové. Liší se od těch příběhů, které vyprávějí přeživší vězni koncentračního tábora, kteří zůstali naživu i navzdory všem překážkám, pro běžného člověka naprosto nepředstavitelným.
Patrik Hartl pokřtil svůj nový román Gazely
V úterý 17. 10. se v pražském klubu na Vltavě křtil nový román Patrika Hartla. Naše redakce u toho samozřejmě nechyběla.
Velký knižní čtvrtek přinese na pulty knihkupectví 15 podzimních novinek
Velký knižní čtvrtek je za rohem. Už tento týden se můžete těšit na ty nejlepší knižní tituly v jeden den – 19. října 2023. Mrkněte, které to jsou.
Recenze: Země
Svědectví dcery nejmocnějšího muže planety. Mediálního magnáta, který zničil stovky lidských životů pro vlastní blahobyt. Nebo ne? Kde se skrývá pravda? A jak s ní naložíte?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!