Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Anna Elliotová
Láska nebyla Anně a Frederickovi přána. Kdo z nich chyboval? A dá se zhrzená láska ještě vzkřísit?
Recenze: Slib mrtvým
Dva mrtví a dva pohřešovaní. Detektivové Alex Kingová a Chloe Laneová mají opět plné ruce práce. Závod s časem začíná a my si užijeme jejich společné čtvrté dobrodružství.
Recenze: Tiché jaro
Jedna z nejzásadnějších studií o životním prostředí konečně v českém překladu!
Recenze: Drobky v peřinách
V nakladatelství JOTA vyšla kniha Drobky v peřinách s podtitulem s láskou k tradicím a k folkloru od autorem Petry Varaďové a Marie Maderové.
Recenze: Sleduj mě
Máte spoustu fanoušků a s chutí se předvádíte na sociálních sítích? Po přečtení tohoto thrilleru za sebou zametete všechny digitální stopy a budete doufat, že se vám nestane to, co se stalo hlavní hrdince. Hra se někdy změní v posedlost a zábava v boj o holý život.
Recenze: Šeptuchy
Jelikož mě jednu dobu chytil fenomén žítkovských bohyní, zaplesala jsem, když jsem se dozvěděla o novém románu slovenské autorky s podobným tématem.
Soutěž o 3 výtisky knihy Propast smrti
Kate Marshalová a Tristan Harper se poprvé jako soukromí vyšetřovatelé vracejí k nebezpečnému nevyřešenému případu. Pojďte si zasoutěžit o thriller Propast smrti.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Temné osudy Habsburků
Jan Bauer je jedním z nejznámějších českých novinářů a spisovatelů. Věnuje se především detektivkám a literatuře faktu, kde uplatňuje své znalosti českých dějin. A jinak tomu není ani u jeho nové knihy pojednávající o jednom z nejvýznamnějších panovnických rodů v evropské historii - Habsburcích.
54. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
3 předsevzetí, které v novém roce dokážete splnit
Základem je, nedávat si těžko splnitelné cíle. Je těžké zhubnout na 60 kg, když máte 110. Tak takový cíl a předsevzetí si prostě ani nedávejte…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!