RSS
archiv revue
Recenze: Holka se sílícím hlasem
Wow, kde začít. Toto bylo obzvlášť silné dílo. Nejen příběhem, ale i stylem vyprávění. Ještě jsem nečetla knihu, která by přede mne postavila tak obrovskou zkoušku. Forma, jakou je román „Holka se sílícím hlasem“ napsán, dokonale podtrhuje sociální vrstvu, z niž hlavní hrdinka Adunni pochází.
Recenze: Výstraha
V červnu vydalo nakladatelství Slovart již třetí díl série Jack McEvoy od oblíbeného amerického spisovatele Michaela Connellyho. Detektivní příběh Výstraha je plný napětí, akce a nabízí zajímavou premisu nelegálního obchodování s DNA. Jednoduše výborně napsaná detektivka!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Uvařit si a zároveň mít čas pro sebe není žádný problém
Domácí příprava jídla má několik úskalí – může vám chybět nápad, můžete se potýkat s nedostatkem času nebo postrádat některé suroviny. Se všemi těmito záležitostmi si lehce poradí nová kuchařka Nakup a uvař na 2 dny, stačí ji vyzkoušet!
Žebříček TOP knih za měsíc prosinec
Zima zdaleka nekončí, pojďme se mrknout na knihy, které jste v prosinci nejvíc objednávali. Když jdou takhle na odbyt, určitě stojí za to.
Soutěž o 3 výtisky knihy Buď v pogodě
Všechny příhody, které vypráví v knihách se svým tatínkem Sandra Pogodová, se opravdu staly. Pojďte zkusit štěstí a vyhrajte knihu povídek Buď v pogodě. Získají ji 3 soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Amari a Noční bratři
Americký spisovatel B. B. Alston, který je v zahraničí velmi úspěšný svojí literární tvorbou pro mladé čtenáře, se konečně dostává i na český knižní trh. Jeho debutový román pro děti pod názvem Amari a Noční bratři se dočkal českého překladu a já vám tuto knihu vřele doporučuji!
21 TOP deskovek roku 2021
Rok 2021 byl hodně hravý – alespoň podle toho, jaký byl váš zájem o deskovky. 😊 Které společenské hry u vás získaly největší úspěch? Připravili jsme pro vás žebříček 21 nejprodávanějších.
Recenze: Wim Hof - Cesta Ledového muže
Téma otužování se stává stále častějším koníčkem lidí a není proto divu, že nakladatelství Jota vydalo v září knihu o mágovi, který tuto kratochvíli zpopularizoval a dostal do širšího povědomí lidí. Zajímá vás otužování, dýchání a chcete udělat něco pro své zdraví? Cesta ledového muže je knihou pro laiky, pro veřejnost, tak směle do čtení!
Knižní novinky pro děti a mládež - leden 2022
První měsíc letošního roku přinesl na pulty knihkupectví několik zajímavých novinek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!