Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Údolí
Údolí je strhující thriller, při jehož čtení vám bude běhat mráz po zádech. Po šesté se setkáme s legendárním policistou Martinem Servazem a řeknu vám, že autor pěkně přitvrdil. Budete vyděšení, znechucení a zároveň dojatí. Minier je opět surový, temný a neuvěřitelně lidský.
Pojďme se bavit s Tlapkovou patrolou – 1. část
Pokud hledáte někoho odvážného, volejte Tlapkovou patrolu! Zdolají veškeré nástrahy. Ale také si s nimi můžeme užít spousty legrace.
Recenze: Královna děsu aneb Panická porucha
Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí. Jde o nemoc, kterou je potřeba léčit medikamenty a změnou životního stylu. Nemocní se často za své problémy stydí a jejich blízcí jejich obtíže shazují a bagatelizují. Zajímá vás, jak se s panickou poruchou žije?
DOčteNO - Hodná a zlobivá holka
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Mozkový trénink snadno a rychle
Nemusíte pátrat po zločincích jako Hercule Poirot, aby vaše šedé buňky mozkové zůstaly v perfektní kondici. Stačí si udělat chvilku pohody s luštěním, během níž své mysli naservírujete tréninkovou porci znalostí nebo logiky.
Nenechte své děti zahálet! Na hudební nástroj se dá naučit i doma
Základní umělecké školy máme také zavřené a pokud chceme mít z dětí hudebníky, nezbývá nic jiného, než se učit doma.
Recenze: Tlapková patrola Pohádky pro všechny tlapky
Přijíždí další dobrodružství Tlapkové patroly! Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma, Skye – děti tlapky prostě milují, a tak jim tato kniha udělá jistě velikou radost.
Recenze: Než ho poznala
Poklidné předměstí jako ideální místo k životu, zvláště když sousedé vypadají na první pohled tak sympaticky. Seznamovací večeře dvou manželských párů se vyvíjí dobře a zdá se, že by si společně všichni mohli rozumět. Pohodové rozpoložení však v jedné chvíli vezme za své a vystřídají ho pochyby, podezření a strach.
Recenze: Podzimní boogie-woogie
Viktor by sám sebe považoval za skvělého soukromého detektiva, ale opak je pravdou. Když se konečně dostane k pořádnému případu, přijme jej dřív, než se pořádně zamyslí nad tím, co to všechno bude obnášet. Ke svému údivu (i zděšení) se z banální prkotiny vyklube záhada jako z detektivního román.
Recenze: Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů
Švédská ilustrátorka ve své tvorbě opustila současnou faunu a vrhla se na to, přiblížit čtenářům prehistorická zvířata. Pro děti to je kouzelná cesta poznáním.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.