RSS
archiv revue
Pojďme se bavit s Tlapkovou patrolou – 2. část
Ryder a jeho parta tlapek jsou vždycky ve střehu, aby mohli okamžitě běžet do akce. Vyrazte společně s touto partičkou štěňat za dalším dobrodružstvím.
Franck Thilliez: V Pandemii jsem vymyslel takřka identický scénář s rozšířením covidu
Francouzský spisovatel Franck Thilliez jistě před lety netušil, že do své knihy vkládá scénář, který je až mrazivě podobný s dnešní realitou. Šest let poté, co tento román vyšel ve Francii, se opět vrátil na scénu a dostal se do popředí zájmu.
Právě letí mezi dětmi
Copak ty ještě nemáš své kouzelné omalovánky? K vybarvení dětem stačí pouze štětec a pár kapek vody. Poté, co mokrým štětcem rozetřou barevné stopy, získají krásně barevné ilustrace! Tví pohádkoví kamarádi rázem ožijí barvami!
Recenze: Doba temna
Milujete čtení o současných hvězdách internetu? Byli jste někdy na představení stand-up comedy? Jestli ano, právě vám je určena životopisná publikace autorky Adély Elbel.
Romantické útěky - bestsellerová série Julie Caplinové
Nechte se omámit kouzlem malé tokijské čajovny uprostřed starobylých chrámů a rozkvetlých sakur.
Recenze: Útěk ze Sobiboru
Osmadvacet přeživších, kteří prošli branou továrny na smrt, z níž nebylo návratu. Navzdory všemu se vrátili do života. Postavili před nás obraz nebývalého utrpení, smrti a také vzpoury, která je zachránila.
DOčteNO - Pojídačka hříchů
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Udělejte radost sobě i jiným a kupte si rozverné ponožky
10 Kč z každého páru pošleme DownSyndrom CZ.
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2021
Březen kdysi býval měsícem knihy, nyní je měsícem čtenářů. Ať už se označuje tak či onak, vždy jde o čtení knih. My vám nejen v březnu, ale pravidelně každý měsíc přinášíme tipy na čtení pro děti a mládež. Pojďme se tedy podívat, které zajímavé knihy pro tuto věkovou skupinu čtenářů vycházejí právě ve třetím měsíci tohoto roku.
Recenze: Poslední slova
Poslední přání umírajících by se měla beze zbytku splnit. Jenomže co když si umírající přeje, abyste se postarali o jeho děti? O děti pohřbené na zahradě? Při čtení budete s emocemi jako na houpačce a v jistém okamžiku si uvědomíte, že příběh nastavil zrcadlo nejen hlavní hrdince, ale i vám.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.