RSS
archiv revue
🚛 DOPRAVA ZDARMA 27. – 28. 7. 2020 🚛
Vybavte se na dovolenou.
5 nejprodávanějších válečných románů
Válečné romány a příběhy z koncentračních táborů nás fascinují a nejspíš každý z nás aspoň jeden četl. My pro vás máme pět, které letos zákazníci kupují tak rychle, že nám doslova mizí ze skladu.
Recenze: Aby vás rostliny milovaly
Je jedno, zda máte miniaturní zahrádku, několik truhlíků za oknem nebo pár poliček na zdi. Všude se dá vytvořit zákoutí s rostlinami, kde se budete cítit dobře a kde se nabijete pozitivní energií. A nijak nezáleží na tom, že jste naprostý začátečník a s pěstováním nemáte žádné zkušenosti.
První, která zemře – strhující thriller, který vás překvapí
Čtyři přátelé, dům plný temných tajemství. vrah, který si své oběti vybírá jednu po druhé. Čeká vás napětí, které by se dalo krájet.
3 nové letní romány, které se hodí na dovolenou
Máme pro vás tři letní romány, které vás přivedou na jiné myšlenky a vezmou vás někam úplně jinam, takže i když letošní dovolenou netrávíte někde u moře, můžete se tam podívat alespoň na stránkách knih.
Kanibal z Nine Elms + 100 KNIHCENTŮ navíc
První případ Kate Marshallové. Už jednou unikla vrahovi. Dokáže to i podruhé?
Soutěž o 3 výtisky knihy Pravěcí vládci Evropy
Vyhrajte průvodce světem dinosaurů našeho světadílu!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Děti nového věku
Indigové děti – citlivé téma. Část společnosti má totiž za blázny ty, jež se zabývají něčím, co je zahaleno tajemstvím. Navíc v tomto případě se do hledáčku dostaly předškolní děti – ty čisté a bezprostřední duše, které ještě nemají nic prožito. Anebo je to jinak?
Už jste ochutnali Dalgona martini?
Toto léto začíná být oblíbené Dalgona martini a není to nic komplikovaného, co byste si nemohli umíchat sami. Chcete recept?
Recenze: Ti, kdo přežili
„Jak jsem mohl přežít v táboře, kde děti zabíjeli hned po příjezdu? Jak jsem se vyhnul pochodu smrti, který vyčistil tábor, kde bylo šedesát tisíc vězňů, jen pár dní předtím, než se k němu dostala sovětská armáda? Teď už všechno vím. S pomocí své dcery novinářky jsem odhalil svůj příběh a osudy mých příbuzných, které jsem uchovával ve své mysli více než půl století.“
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!