RSS
archiv revue
Recenze: Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš
Nechte se okouzlit fascinujícími mořskými velikány a přidejte se k Ralfu Kiefnerovi, jednomu z nejvýznamnějších znalců velryb, na jeho výpravách. Následujte jej do hlubin, kdy se pouze se šnorchlem a ploutvemi potápí v oceánu, aby mohl velrybí zpěv pocítit na celém těle, nebo na chvíli doprovázet velrybí matku s mládětem na jejich mořské pouti.
Manželka mezi námi – psychothriller, který vás chytne a nepustí
Manželský trojúhelník, lži, dvojí životy. Když odkryjete jednu lež a jeden podvod, čeká na vás další. Ve hře jsou tři ženy, jeden muž, mnoho tajemství a jen jedna jediná pravda.
Recenze: Zapomenuté dívky
V lese je nalezena mrtvá žena se zjizvenou tváří. Identifikace by měla být snadná, ale není. Nikdo dotyčnou nezná a nikdo se k ní nehlásí. Šok přijde ve chvíli, kdy policie zjistí, že žena už dávno zemřela na zápal plic.
SOUTĚŽ O 6 VSTUPENEK DO DIVADLA
Divadlo Na Maninách v Praze nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Pojďte si zasoutěžit a vyhrajte vstupenky na představení Cena za něžnost.
Soutěž o 3 deskové hry Popelka
Stolních her není nikdy dost, zkuste si o jednu z nich zasoutěžit. Společenská hra Popelka od Pygmalina čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Ledová princezna + 100 KNIHCENTŮ navíc
První kniha desetidílné švédské detektivní série. Zločiny vyšetřuje spisovatelka Erica Falcková a detektiv Patrik Hedström.
Sněžná slepota – mistrovská krimi, kterou nepustíte z ruky
Co je lepšího, než ochladit se v letních dnech chladným pitím a severskou detektivkou, která odvede čtenáře na daleký Island, kde je čtení vášeň a knihy ten nejoblíbenější dárek. Příběh je tak skvělý, jako by ho napsala sama slavná Agatha Christie.
Pozvaní – někteří lidé mají magii v krvi
Příběh, který není pro bázlivé, protože tady hrají svou roli duchové i čarodějnice a těch, kdo se nebojí nadpřirozena, je velmi málo. Ale jestli se bojíte rádi – jste také pozvaní…
Knížky s magnetkami Vláčky, Bagry a Stavba
Kdo má doma malého chlapečka, ten ví, že vášni pro vláčky, bagry a všechno technické dřív či později propadne úplně každý. Chcete-li takovému nadšenci udělat opravdovou radost, pořiďte mu některou z novinek nakladatelské značky ELLA & MAX (anebo rovnou všechny). Na rozdíl od těch skutečných může mít magnetické Vláčky, Bagry či Stavbu vždy po ruce!
Recenze: Krása noci
K létu patří romantika. Tentokrát jsem sáhla po vážnější romanci, která vede k zamyšlení. V životě se můžeme dostat do bodu, kdy jsme nespokojeni s tím, jak fungujeme. Pak stavíme obranný val kolem sebe a přemýšlíme, jak z toho ven. Není všechno tak těžké, jak vypadá. A o tom je tato kniha. O změně, o lásce, o uvědomění sama sebe.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.