Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
35. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Než ho poznala
Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte fascinující psychologický thriller o velmi zvláštním přátelství dvou sousedů.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Věk supernovy
Určitě i vy znáte ono okřídlené rčení o tom, že děti jsou naše budoucnost. Jenomže co když je to pravda? Co když dojde k tragédii, kdy zemřou všichni dospělí lidé a přežijí jen ti, kterým není víc než třináct let? Má svět naději, nebo se žene do záhuby?
DOčteNO - Saturnin zasahuje
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Titáni – první díl YA série, která vás přiměje číst
Na Titu jsou lidé zakázaní. Můžou tady žít jen Titáni a Olympané. Co když se tam ale z ničeho nic objeví člověk a sám neví, jak se tam ocitl?
Recenze: Než ho poznala
Dva mladé páry. Dvě velká tajemství. A jedno velmi podivné přátelství. Hen je přesvědčená o tom, že její soused Matthew je vrah. Tak proč jí nikdo nevěří? Vždyť ho při jedné vraždě dokonce viděla na vlastní oči. Nebo je to všechno jinak?
Karty emocí – když nevíte, jak se rozhodnout
Někdy se člověk sám v sobě nevyzná, jen cítí, že je něco špatně. Ale jak z toho ven? Jak se rozhodnout?
Wim Hof: „Ledová sprcha půl zdraví.“
Ledový muž přichází. Jmenuje se Wim Hof a přináší techniku spojující mysl a tělo, kterou vyvinul v průběhu více než 40 let – během nichž dosáhl více než dvacítky Guinnessových rekordů –, a kterou nyní shrnul do své knihy s názvem Wim Hof. Ledový muž s podtitulem Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, jak využít svůj fyzický i duševní potenciál.
Recenze: Dneska půjdu spát až zítra
Marina strávila báječné léto na brigádě v USA. Další rok se jí ale nechtělo platit zprostředkovatelskou agenturu, a tak vyrazila na vlastní pěst. Věděla, že riskuje, ale nikdy by ji nenapadlo, že ji odhalí imigrační úředníci. Pár dní na to se ocitla v pekle.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ŘÍJEN 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!