RSS
archiv revue
Velký knižní čtvrtek 14. 3. 2019
Obvyklá patnáctka nových knih - toho nejlepšího čtení na jaro - opět míří na pulty knihkupectví. Už příští týden je Velký knižní čtvrtek.
UKONČENO - 2. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Druhá hra Lovce KNIHCENTŮ je tady. Máme pro vás 2 indicie a 50 KNIHCENTŮ navíc, za které si můžete vybrat knihu za 1 Kč ve věrnostním programu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Víš, kde jsou děti stromů?
Máte doma malé děti? Nebo vnoučata? Udělejte jim radost a zapojte se do naší soutěže o nádherně ilustovanou knihu Víš, kde jsou děti stromů? Čeká na 3 výherce!
Recenze: Poslední dny Rabbit Hayesové
Strhující román Poslední dny Rabbit Hayesové považuji za jeden z nejkrásnějších románů dnešní doby. Autorka v něm píše o citlivých tématech, o kterých člověk za normálních okolností raději nechce ani uvažovat.
UKONČENO - Sleva 5 % pro všechny věrné ženy
Slavíme Mezinárodní den žen a odměníme všechny ženy, které jsou věrné knihám. Zjistěte pomocí kvízu, jaký typ knihomolky jste a vyberte si slevu za věrnost.
Beseda: Eva Tvrdá - Dlužná částka
Minulý měsíc zavítala do Domu knihy z nedalekého Hlučínska spisovatelka Eva Tvrdá. Na besedě hovořila o své nejčerstvější knižní novince, detektivce Dlužná částka.
Knižní novinky - březen 2019
Oblíbené přísloví říká, že v březnu je nám nejlépe za kamny a abyste se tam nenudili, má pro vás KNIHCENTRUM nabídku těch nejlepších knižních novinek, které v březnu vyjdou. Pojďte si vybrat.
Recenze: Navždy první
Co může o této knize napsat recenzent, pro nějž je horolezectví španělskou vesnicí? Někdo, jehož nejvyšším zdolaným vrcholem je Velký Rozsutec (1610 m) v Malé Fatře na Slovensku? Člověk, který sice ví, že té sekyrce, co se používá při výstupech na skály, se říká cepín a že Mount Everest se v domorodém jazyce jmenuje Čumulungma (nebo tak nějak), ale to je tak všechno? Zkrátka naprostý antitalent na všechno, co s horolezectvím byť jen vzdáleně souvisí?
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Na Leopardí skále
Pro všechny členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ máme ke knize od Wilbura Smitha Na leopardí skále 100 KNIHCENTŮ navíc.
Beseda: Dariusz Kortko, Marcin Pietraszewski - Kukuczka
Začátkem února představili na besedě v Domě knihy biografii Kukuczka její autoři - Dariusz Kortko a Marcin Pietraszewski.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!