RSS
archiv revue
Miliony lidí hltají jeho knihy i přednášky. Znáte Dana Arielyho?
Autor bestsellerů "Jak drahá je intuice, Jak drahá je nepoctivost, Iracionálně váš…, Jak drahé je zdarma?" přijede do Prahy na Marketing Festival.
Beseda: Ladislav Heryán - U Božího Mlýna
Koncem února besedoval v ostravském Domě knihy o životě plném paradoxů kněz Ladislav Heryán. Představil zde knihu U Božího Mlýna. Je napsaná formou rozhovoru, který s ním vedl publicista Josef Beránek.
Recenze: Matčina volba
Sophiina volba v moderním kabátku? Ačkoliv to tak zpočátku vypadá, tenhle příběh je mnohem mrazivější a děsivější. Madeleine si musí vybrat z dvojčat, které dítě obětuje, ale to je pouhý začátek. Matčina volba je strhující psychologický thriller, kde nic není takové, jak to vypadá.
Thriller Náš manžel - promyšlená hra na kočku a myš. Hádejte, kdo vyhraje…
Kam až je žena schopná zajít, aby se pomstila svému bývalému? Kam až můžeme zajít, když nám někdo dlouhá léta ubližoval a myslel si, že mu to jen tak projde?
Recenze: Dlužná částka
Honza Novák byl původně učitel. Poté dvacet let vyšetřoval vraždy a nyní pracuje jako ostraha. Při svém pobytu v lázních se přimotá k brutální vraždě a s hrůzou zjišťuje, že oběť znal. Dokáže se držet v pozadí, nebo se po hlavě vrhne do vyšetřování?
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2019
Krásný jarní měsíc přináší kupu knih nejen pro dospělé, ale také pro děti a mládež. A my jich vám pravidelně pár vytipujeme. Co doporučíme v březnu? Pojďte se podívat...
DÁREK K NÁKUPU - 100 KČ NA PRVNÍ AUDIOKNIHU
Vyzkoušejte Audiotéku a využijte stokorunovou slevu na první audioknihu. Vyberte si z více než 4000 titulů různých žánrů, které najdete na Audiotéce.
Magnesia Litera - nominace
Zajímá vás kvalitní literatura? Pak se mrkněte na knihy, které jsou nominované do 18. ročníku cen Magnesia Litera, je jich celkem 27.
Nová odměna ve věrnostním programu - CK Radynacestu.cz
Sleva 5 % pro členy věrnostního programu u CK Radynacestu.cz – zájezdy pro cestovatele.
Soutěž o 3 výtisky knihy Smrtící tajnosti
Znáte Eriku Fosterovou? Pokud ne, musíte se seznámit. Tato dáma je šérinspektorkou a hlavní hrdinkou knih Roberta Bryndzy. Právě soutěžíme o horkou novinku ze série, tentokrát je smrt rovnou v názvu. Knihu Smrtící tajnosti mohou vyhrát 3 soutěžící.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.