RSS
archiv revue
Recenze: Nová naděje
Ve druhém díle série Nové nebe, který nese název Nová naděje, se Hannah po dlouhých letech odloučení konečně dočká radostného shledání s dcerou Melinou. Co vše se za ty chybějící roky odloučení událo a změnilo? Čím vším si obě dvě musely díky válce projít? Podaří se jim někdy skutečně zacelit vzniklou hlubokou propast, o které není ani jedna schopna otevřeně promluvit? Najdou způsob, jak vzájemné odcizení překlenout?
Recenze: Freddie Mercury
Vzpomínky na legendárního muzikanta...
Knihy za pár kaček
Náš pes Kuky občas vyrazí na čmuchanou a najde knihy, které stojí opravdu pár korun. Mrkněte, co pro vás vyčmuchal tentokrát, všechny knihy do 100 Kč!
Sleva 40 % na knihy, které vám změní život
POSLEDNÍ ŠANCE DNES. Pokud toužíte po změně ve svém životě, s novým rokem na to přišlo ideální období. A protože víme, že udělat změnu není pro řadu z vás vůbec jednoduché, rozhodli jsme se vám s tím trošku pomoci.
Martin Půlpán: „Cestování není zábava na několik let. Je to celoživotní poslání.“
Martin Půlpán alias Lost Czech Man, rodák z Pardubic, se zapsal do České databanky rekordů jako první Čech, který procestoval Hedvábnou stezku, a to pouze pěšky a stopem. V říjnu 2018 si sbalil batoh a vyrazil do světa. Cestuje dodnes, vydal knihu a prozradil nám mimo jiné, co má do budoucna ještě v plánu.
Roman a Jana Vaňkovi: Shodnout se musíme na všem. Potřebuju neustálou oponenturu. Je spousta surovin, co nevidíme.
Po krátké vánoční pauze vyšla nová epizoda podcastu "Z druhé stránky", který tentokrát hostí Romana a Janu Vaňkovy, spoluautory již dvacáté čtvrté kuchařky a zakladatele Kulinářského pražského institutu. Jejich nedávno vydaná kniha s názvem Sváteční se během krátké doby stala bestsellerem, přestože sami tvrdí, že šlo o jejich dosud nejbláznivější nápad.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2024
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Knižní novinky – leden 2024
Jsou tady první knižní novinky tohoto roku. Mrkněte, co vychází v lednu, určitě si vyberete.
Moravec a Dvořák: Na záchranku jsou lidé hodní. Byla by ostuda, kdybych se nepokusil o první pomoc. Kdo bude v další knize a proč právě Dana Drábová?
V novém díle podcastu "Z druhé stránky" se posluchači mohou těšit na fascinující rozhovor s Martinem Moravcem, známým novinářem a autorem knihy "Mezi nebem a Pacientem", v doprovodu Marka Dvořáka, lékaře letecké záchranné služby a hlavní postavy jeho knihy. Rozhovor otevírá otázka, jak tato spolupráce vznikala. Martin Moravec a Marek Dvořák odhalují začátky projektu. Popisují průběh vzniku knížky a odpovídají na osobní a mnohdy nelehké otázky.
Soutěž o 2 výtisky knihy Polistopad
Soutěžíme o 2 výtisky knihy z pera českého autora Tomáše Miklici, který ve své debutové novele Polistopad nahlíží na téma vyrovnání se české společnosti s minulým režimem. Knihu získají 2 výherci!
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!