RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ČERVEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Azul – Mini
Staňte se na chvíli mistry designu a pomozte portugalskému králi Manuelovi ozdobit jeho palác nádhernými dlaždicemi azulejos!
Knižní novinky pro děti a mládež – červen 2023
Také tento měsíc vydala spousta nakladatelství spoustu krásných knih pro děti a mládež. Bývá těžké vybrat ty nejlákavější. Mrkněte na naše tipy.
Soutěž o 2 výtisky knihy Když zpívá slavík
Dvě mimořádné ženy a přátelství, které bylo podrobeno té nejtěžší zkoušce. Brilantní román Když zpívá slavík je napsaný na základě skutečných příběhů. Vyhrajte tuto knihu, čeká na 2 soutěžící.
Prémiový obsah
číst více
Vyberte si moderní cestovní hry se slevou 30 %!
Zbývá vám málo místa v cestovní tašce a lámete si hlavu s tím, že nebudete mít kam přibalit něco pro zábavu? Přicházíme se snadným řešením, a ještě při tom ušetříte.
40 % dolů, 100 % dobrodružství!
Léto je téměř tu! A právě proto máme skvělou akci. Balíčky plné dobrodružství a příběhů se slevou 40 %. Vyberte si sami pro menší či větší děti a uvidíte, že o zábavu máte na celé léto postaráno. A co víc, naše dobrodružné série mají fanoušky i mezi dospělými, kteří si je nemohou vynachválit.
Nezapomeňte na dárek ke DNI OTCŮ
Darujte svému tatínkovi knihu, dárkový poukaz nebo tričko k svátku. Den otců slavíme třetí neděli v červnu, tento rok připadá na 18. 6.
Recenze: Jak měl Fiškus pifku na kohouta
Hurá, roztomilý a po čertech vychytralý kocourek Fiškus je zpět! Tentokrát však nesází masovou kuličku ani nezahání Pettsonovy chmury. Jeho kocouří pozornost se přesune na nového člena domácnosti – na kohouta.
Recenze: Lovec přízraků
„Zločinožrouti“ – fenomén, který je aktuálně hodně v kurzu. Taky jste si všimli, kolik nových knih věnujících se vraždám, vrahům a jejich obětem vychází? Pro mnohé čtenáře je to doslova nepochopitelné, ale jsem ráda, že jsem zjistila, že nejsem sama, kdo se o těchto zvrhlostech rád dozvídá podrobnosti. A ještě raději jsem, že máme dokonce v tom našem knižním světě i takové moc hezké označení.
Recenze: Náhradník
Paparazzi jsou pro mě špína, která nemá respekt k nikomu. I proto jsem chtěla sáhnout po autobiografii prince Harryho, abych se dozvěděla, jak on sám vnímá celý ten kolotoč kolem sebe. Některá místa v knize mě zasáhla více, než jsem čekala.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!