RSS
archiv revue
Beseda: Vojtěch Bernatský – Sporťákovy pohádky o zvířátkách
Ve čtvrtek 9. listopadu jste se mohli setkat v ostravském Domě knihy s Vojtěchem Bernatským, autorem knižní novinky Sporťákovy pohádky o zvířátkách.
Recenze: Všechna ta krev, co nás spojuje
Když rodina Benderových dorazila do městečka Cherryvale, místní je vřele uvítali. No aby ne. Otec se synem zorali půdu, postavili dům a otevřeli hostinec. Matka se stará o domácnost a dcera je okouzlující kráska, která umí předpovídat budoucnost a hovořit s duchy. Bohužel je tohle všechno pouze divadlo. Benderovi jsou ve skutečnosti nelítostní vrazi.
DOčteNO- Zpověď farářky
Už máte vše přečteno a nevíte, po čem sáhnout teď? Něco pro vás máme. V krátkém videu přinášíme náš knižní tip, ve kterém se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Významná osobnost českého literárního světa – Karolína Meixnerová
Mladá spisovatelka a popularizátorka literatury 19. století se v nejnovější epizodě podělila o své zkušenosti s tvorbou instagramových videí, která se těší velké oblibě mezi milovníky klasické literární tvorby.
Recenze: Jediný okamžik
Finn je desetiletý chlapec, který si uvědomuje, že je jiný. Miluje zahradničení, nesnáší fotbal a nerad chodí do snobské školy, kde ho šikanují. Kaz je pohodová bábinka, která ale umí vystrčit drápky. Zejména, když někdo ubližuje slabým. Kaz se stará o nemocného bratra a občas toho má nad hlavu. Jak těm dvěma změní život náhodné setkání v kavárně?
Lití olova - tradice, která by o Vánocích neměla chybět
Dodržujete vánoční tradice? Jedním ze staročeských zvyků je lití olova. Kdo vyzkoušel, určitě tomuto zvyku propadl a těší se, že příští rok si tuto kouzelnou štědrovečerní tradici zopakuje.
Recenze: Hotel Atlantic
Nejspíše jsem četla něco úplně jiného než jiní čtenáři, kteří knížku poměrně hatí. Já byla z příběhu i stylu vyprávění paní Barbory Šťastné naprosto okouzlena!
Soutěž o 3 výtisky knihy Gazely (s podpisem Patrika Hartla)
Vyhrajte novinku nejprodávanějšího českého spisovatele Patrika Hartla. Gazely, které vévodí knižním žebříčkům, mohou být právě vaše. Román čeká na 3 výherce, a navíc je podepsaný autorem!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Spy Guy
Hledáte zábavnou kooperativní deskovku pro malé i velké s nenáročnými pravidly? Máme pro vás skvělý tip. Přijměte pozvání k nám do obýváku.
BLACK FRIDAY na prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Levněji u nás letos už nenakoupíte. Stavte se na jednu z našich prodejen, nakupte za výhodných podmínek a získejte k nákupu DÁREK.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!