Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Omalovánka s vodním fixem + DÁREK
V dubnu Vám k nákupu jedné z omalovánek zdarma přihodíme magnetku s oblíbeným Krtečkem.
Recenze: Ranhojička
Lynette Noni je australská spisovatelka, která v zahraničí sklidila úspěch už za její dvě předešlé knižní YA série, a to Whisper a The Medoran Chronicles. Ovšem pouze The prison healer, tedy Ranhojička, byla přeložena do češtiny. Čím je tedy kniha tak výjimečná?
1 + 1 zdarma na fotbalové hvězdy
V březnu vychází nová kniha o Patriku Schickovi, mladém českém fotbalovém útočníkovi. K nákupu této knihy pro Vás máme dárek v podobě biografie nadějného fotbalisty Garetha Balea.
Radost na každý den – diář ZDARMA
Za nákup u nás Vás odměníme. A ne jednou, ale rovnou dvojnásobně.
Recenze: Himmler a jeho finský buddha
Kdo byl tajemný Felix Kersten? Fenomenální léčitel nebo podvodník? Odpovědi na tyto otázky a popis jeho životního příběhu podává tato čtivá a fakty nabitá kniha.
DOčteNO - Terapie
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Drsné příběhy z afrických končin nalézají cestu k mladému čtenáři
Nejnovější africká dobrodružství z pera slavného Wilbura Smithe jsou tentokrát určena hlavně mladším čtenářům. Hlavní hrdina Jack Courtney je sice vzdálen světu dospělých, ovšem o dobrodružství a napětí nebude ani tentokrát nouze.
Kukyho knižní hra
Pokud jste hráli před Vánocemi naši Elfovu knižní hru a bavila vás, nenechte si ujít novou jarní soutěž, kterou pro vás připravil pes Kuky. Opět na vás čekají lákavé, nejen knihomolské, ceny.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!