RSS
archiv revue
57. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
3 thrillery z předprodeje, které by vám neměly ujít
Ještě ani nevyšly, ale už je na ně spousta objednávek. To znamená, že by měli zpozornět všichni milovníci napětí a mrknout se těm třem blíž na zoubek.
Recenze: Jak zachránit včely
Divoké včely létají za potravou 500, maximálně 1000 m od svého bydliště. Často se ale potýkají s nedostatkem, proto bychom jim měli pomoct a na svých zahradách jim nabídnout různé květiny a stromy bez pesticidů.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - ÚNOR 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Recenze: Lásku si zaslouží lidé, ne věci
Světově proslulá autorská dvojice The Minimalists přichází s dosud nejosobnější zpovědí a receptem na spokojený život, který vás bezpochyby překvapí!
Knižní novinky pro děti a mládež - únor 2022
Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale vliv na počet vycházejících knih to určitě nemá. Vyberte si z novinek pro děti a mládež.
Recenze: Tam, kde volá moře
„Tato kniha je zdánlivě jen o mladé Češce, co na druhé straně světa tváří tvář jiné kultuře, historii a přírodě najde mnohem víc než jen zapomnění. Doufám, že je také o velmi aktuálním tématu dvojí identity, dvou domovech, dvou kompletně odlišných kulturách a dvou srdcích na velmi od sebe vzdálených místech,“ říká o své knize Tam, kde volá moře její autorka.
KATEŘINA TUČKOVÁ O ŽENÁCH, VÍŘE A ZLU
Autorka kritikou i čtenáři oceňovaných knih Vyhnání Gerty Schnirch, Žítkovské bohyně nebo Vitka pokračuje v psaní o silných ženských hrdinkách. Tentokrát nás zavádí do nehostinného kraje pohraničních hor, kde se nachází zapadlá vesnice Bílá Voda. Vznikl tak další důležitý román, který vás zanechá hluboce zamyšlené i po jeho dočtení.
Recenze: Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo
Autoři knihy se snaží psychologicky rozebrat tři naše významné představitele, na základě kusých a náhodně posbíraných informací popsat, jací jsou to doopravdy lidé. Za mne osobně by psychologické rozbory osobností měl dělat opravdový psycholog.
Chcete romantickou fantasy? Pak si dejte Prázdné sliby
Fantasy i romantika, tohle spojení máme rádi, protože se moc dobře čte. Navíc se podíváte do světa plného magie, jaký se hned tak nevidí.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!