Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Kouzlo domácí pekárny
#Musthave pro všechny, co pečou!
Kukyho adventní kalendář plný slev a dárků
Adventní čas už je tu zas. Pojďme si ho společně zpříjemnit a dokoupit poslední dárky za atraktivní ceny. Od neděle 27. 11. 2022 do neděle 11. 12. 2022 jsme si pro vás s vybranými nakladateli připravili spoustu překvapení. Otevřete nové okénko každý den.
DOčteNO: Pavouk
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Listopadové DESKOHRÁTKY + soutěž o hry Harry Potter
Deskohrátky tohoto měsíce budou stěžejní, protože nastává období, kdy pokoukáváme (či zběsile hledáme) vánoční dárky pro naše blízké. S blížícím se koncem roku vyšly mraky nových her, je tedy z čeho vybírat!
Black Friday v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ
Nižší ceny do konce roku už nebudou, naběhněte k nám v pátek 25. pro 25% slevu! 🤓
Recenze: Ofélie podruhé
Ofélie byla tou, která se snažila být v mužských očích bohyní bez vady na kráse. Zešílela smutkem z odmítnutí, když taková nebyla. Utopila se v květech a celá ta emoční rozháranost měla v očích Hamleta být výstižnou podobou honbou žen za dokonalostí.
Soutěž o 3 výtisky knihy Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově + hrnek, přívěsek, magnetka a placka
Tentokrát jsme pro vás připravili soutěž o dětskou knihu Kubíkova dobrodružství na Dinoostrově, kterou ocení kluci i holky. A to není vše. Ke knize dostanou 3 výherci hrnek s motivem dinosaurů, přívěsek, magnetku a placku.
Prémiový obsah
číst více
Hana Zobačová „Při četbě nahlas dětem se pravidelně sama dojmu.“
Hana Zobačová se od práce s dětmi s handicapem dostala k psaní dětských knih a spojila v nich porozumění pro dětský svět a schopnost vyprávět příběhy. Ten poslední se jmenuje Zázrak o Vánocích.
68. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Vánoční cukroví podle "Sandtnerky" – Klasická česká kuchařka
Vánoce jsou plné tradic a která kuchařka má u nás delší tradici než právě Sandtnerka? Vyzkoušejte její recept na vanilkové rohlíčky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!