RSS
archiv revue
Nejnovější dávka rekordů a kuriozit je tu
Stojíte nohama pevně na zemi? Guinness World Records 2023 vás zavede do světa, který přesahuje lidské chápaní a ve kterém se zdánlivě nemožné věci stávají skutečností. Nechte se ohromovat, inspirovat i překvapovat v odvětvích, jako jsou inženýrství, lidské tělo, divoká příroda, videohry, geografie a další.
Hlavolam záhadných úmrtí v nejnovějším krimi případu
Lákají vás záhady a tajemno? Přemýšlíte občas nad tím, zda existuje něco víc? Něco, co přesahuje naše chápání o racionálním světě? Arnošt Vašíček přichází s dalším mysteriózním počinem! Operace sfinga je první knihou z dvoudílného cyklu záhadných kriminálních případů.
Recenze: Disney - Pohádkové Vánoce
Jaké by to byly Vánoce bez kouzelných vánočních příběhů? A jaké by to byly Vánoce bez starých známých kamarádů, jako jsou Mickey Mouse, Popelka, Petr Pan a další…?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!