Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Zuzanin dech
Upřímně jsem od knihy zas až tolik nečekala, těšila jsem se na další z mnoha válečných příběhů, u kterých už tak nějak předpokládáme, jak bude probíhat, jak dopadne. Nálož emocí, která mě s přečtením tohoto románu čekala, jsem však málem neunesla!
Recenze: Heřmánkové údolí
První stránky knihy byly dramatické a plné napětí, a slibovaly tak čtení, od kterého se jen těžko budete odtrhávat. Celý příběh zahrnující nejednu nelehkou situaci nese doslova na svých bedrech drobná mladá žena.
Čas na TE.BE – tipy a triky pro dům i zahradu
Tato kniha je pro všechny, kdo se rádi nechají inspirovat, vyzkouší něco nového a přečtou si něco o tom, jak si vylepšit svůj domov. A to jsme všichni, ne?
Recenze: První šifra
Tři ženy. Jedna válka a kód, který musí být prolomen. Své neobyčejné nadání pro matematické myšlení předvedou v románu První šifra tři půvabné ženy s nelehkým životním údělem.
Opravdové zločiny + 100 KNIHCENTŮ navíc
Zákulisí a detaily těch nejzásadnějších světových případů
Soutěž o 3 výtisky knihy Couchsurfing v Saúdské Arábii
Cesta zkušeného couchsurfera zemí mezi středověkem a budoucností – s 60 barevnými fotografiemi, 47 černobílými vyobrazeními a jednou mapou. Staňte se výhercem jedné ze 3 knih Couchsurfing v Saúdské Arábii. Se zkušeným autorem si výlet do Saúdské Arábie díky knize užijete i z bezpečného pohodlí vlastního gauče.
Prémiový obsah
číst více
Arnošt Vašíček znovu na stopě záhadám
Jak to bylo s lidskými oběťmi a kanibalismem v pravěku? Byl Mozart ve skutečnosti zavražděn? Je Karlovo náměstí místem vstupu do jiné dimenze? Jedna z nejvýraznějších osobností české záhadologie už celá léta vypráví čtenářům o nových objevech a faktech, které zůstávaly našim očím po léta skryté. Nyní přichází s novou knihou Záhady na dosah ruky.
Cesta za finanční nezávislostí
U čtenářů si získali popularitu hlavně tím, že dokázali ekonomii polidštit. Laikovi nic neříkající syrová data se tím najednou mění na přesné ukazatele současné situace, a co víc, umožňují předvídat budoucnost. Markéta Šichtařová a Vladimír Pikora se v nové knize zabývají tím, jak nejlépe nakládat s penězi, aby vám v průběhu let poskytly pohodlí a svobodu.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Všechny krásné lži
Hra KNIHOLOVEní začíná! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Eva Burešová O NĚCO BLÍŽ
O něco blíž chce být zpěvačka a herečka Eva Burešová všem majitelům jejího diáře na rok 2022.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!