Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Víno a čáry – příběh o vinaři a čarodějce
Po sedmi letech se mladá čarodějka vrací zpět ke svému odkazu a práci na vinici. Ale svět šel mezitím dál a všechno je jinak. Toto je příběh o lásce, zradě i pomstě a odehrává se ve Francii na přelomu století.
Soutěž o 3 výtisky knihy Všichni jsou PSYCHOPATI, jenom já jsem letadlo
Pojďte si zasoutěžit o knihu, kterou napsal Jan Hnízdil spolu s Michalem Třískou. Nazvali ji Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo a berou si v ní na paškál vrcholné české politiky. Kniha čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Posmrtná predace
V březnu vydalo nakladatelství Host další knihu mladého a nadějného básníka české fantastiky Viléma Koubka. Posmrtná predace se skví nálepkou noir a v našich končinách se tohle moc nevidí a o to víc je třeba tento žánr ocenit a podpořit. Tahle kniha není jen noir, není to jen příběh z jednoho zvláštního koutu reality, ale hlavně je to zábava.
47. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Jezte zeleně
Zkuste to jinak, Jezte zeleně, nabádá nás německý lékař Joachim Mutter ve své knize, která vyšla roku 2016 pod nakladatelstvím Plejády. Nejen láska, ale i zdraví prochází žaludkem, proto pojďte něco udělat pro to nejcennější, co máme, naše zdraví, a pokusme se do našeho jídelníčku zařadit více zelených rostlin. Tato kniha má rozhodně na to, aby vás k tomu mohla namotivovat!
Psychoterapeutka radí v sérii knih Timovy tipy
Vychází úžasná série čtyř knih s neocenitelnými radami pro rodiče, které jim pomohou při výchově dětí v situacích, kdy sami často hledají to nejlepší řešení, jak z toho ven.
Knižní novinky - květen 2021
Máj má být měsíc lásky, ale letošní květen bude hlavně měsícem dobrých knih, protože jich vychází pořádný ranec.
Pohodový týden s KNIHCENTRUM.CZ
Myslete jen na fajn věci, protože těch negativních je všude dost a dost. My nebudeme řešit politiky ani jejich úlety, ale přineseme vám každý týden porci nápadů, co dělat, abyste si mohli vyzkoušet něco nového.
Recenze: Stateční v zahradě
Počasí je v posledních letech nevyzpytatelné. Pro ty, kteří pečují o svou zahradu, přijdou vhod rady odborníků. Jak pečovat o rostliny při extrémech počasí? Na to odpoví publikace Stateční v zahradě, kterou minulý rok vydalo nakladatelství Kazda.
Karin Lednická: „Kdo se z historie nepoučí, musí ji žít znovu.“
Karin Lednická otevřela ve své trilogii Šikmý kostel témata, kterým se bohužel po roce 1989 žádný autor nevěnoval. Autorka nyní intenzivně pracuje na rešerších ke třetímu dílu této rodinné ságy, o jejímž úspěchu svědčí nejen čtenářské ohlasy, ale také to, že se už na mnoha školách zařadila do seznamu maturitní četby.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.