RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Božská mrcha
Chytrá, ambiciózní a zatraceně sexy... Božská mrcha je ta pravá pro božského bastarda. Pojďte si zasoutěžit o 3 výtisky knihy!
Prémiový obsah
číst více
Byla jednou jedna řeka – mysteriózní viktoriánský příběh o zmrtvýchvstání
Jak pomalu může tlouct lidské srdce? 100 tepů za minutu je normální rytmus. 60 může znamenat nebezpečí života. 40 znamená krizi. A jeden tep za minutu? Čtyřletá holčička přežila s jedním tepem za minutu. Je tohle vůbec možné?
Recenze: Holubice a Had
Navždy spojeni, aby se milovali, ctili... nebo shořeli.
The Japanese Lover – něžný román o dobrých mužích
Tohle je román o životě, u kterého zapomenete na všechny stresy. Je o dobrých lidech, o lásce i o smutku a samotě. A také je o odpovědnosti, o touze a o tom, jaké to je, když člověk musí hrát se špatnými kartami, které mu osud rozdal.
Recenze: Králova třetí žena
Krásná mladá dívka Binta je z Uruku a je přislíbená králi dalekého Gebalu Jakinelovi. Má být jeho třetí ženou v zemi na pobřeží moře. Jde o politický sňatek, který má napomoci sjednocení národů a klidu v zemi...
Paříž – 3 nejlepší místa pro knihomoly
Paříž je město umělců, o tom žádná. Ale kromě galerií, hotelů a kavárniček v ní můžete najít i několik míst, kde se budou všichni knihomolové cítit jako ryby ve vodě.
Karin Lednická: Díky čtenářské šeptandě je Šikmý kostel jednou z nejprodávanějších a nejdiskutovanějších knih
Je to pár let, kdy Karin Lednická navštívila starou Karvinou, kde jí jedna z místních pamětnic vyprávěla příběh, který ji natolik uchvátil, že se ho rozhodla literárně zpracovat. Z původního záměru však nakonec vzniklo dílo mnohem rozsáhlejší. Šikmý kostel, jak knihu autorka nazvala, se rozrostl do trilogie. První díl vyšel letos v únoru a setkal se s obrovským množstvím kladných ohlasů čtenářů napříč celou republikou.
Oslavte Den otců
🚛DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 500 KČ🚛
Škola s nadhledem - Zábavné online procvičování od základky po střední…
Je lepší počítač nebo kniha? Na tuto a další otázky nám odpověděla vedoucí redakce nakladatelství Fraus Radka Šmahelová.
Recenze: Jošt
Jošt, syn moravského markraběte Jana Jindřicha, vede spory o majetek se svými dvěma bratry. Rozepře se snaží uklidnit i sám král Václav IV. Jenže Joštova touha po moci je veliká a on se nezastaví téměř před ničím…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!