Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Judita Peschlová objasňuje tajemství TAROTU
Judita Peschlová, psychoterapeutka, lektorka rodinných konstelací, tarotová odbornice, specialistka na mytologii, legendy, symboly a archetypy, milovnice záhad a mystérií, průvodkyně po tajemných a energetických místech.
Recenze: Nůž (Jo Nesbø)
Harry Hole se probudil s příšernou kocovinou. Je celý od krve a vůbec si nevzpomíná, co se stalo. Brzy je nalezeno první tělo a Harrymu je jasné, že stojí před nejsložitějším případem své kariéry. Problémy na něj čekají v práci i v soukromí.
Soutěž o 3 knihy pro děti
Vyhrajte jednu ze tří krásných dětských knížek značky Ella & Max: Ezop - O zvířátkách, Rudyard Kipling - O zvířátkách a Velká knížka Dinosauři pro malé vypravěče.
Prémiový obsah
číst více
Jarní restart – jak jinak než s kuchařkou
Letošní příchod jara jsme díky mírné zimě moc nezaznamenali. To astronomické začne sice až 20. března, ale pohled z okna na zahradu, kde už nějaký ten týden kvetou sněženky, bledule i krokusy, nám říká, že jaro je tady! A s ním i tipy na jarní restart. Nechte se inspirovat některou z kuchařek…
Recenze: Nejjednodušší recepty
Asi před měsícem jsem psala recenzi na knihu Nejjednodušší plán 29 dní. Jídelníček mě měl naučit správně jíst a bonusem bylo hubnutí. Dle mého jsem byla úspěšná a motivovalo mě to, abych pokračovala stejným směrem. Jídla jsem začala vařit nejen dle plánu, ale kombinovat i z této kuchařky.
Petr Gono: „Nevěřil bych, že jedna kniha může nasměrovat můj život – od stínů v mé mysli až ke šťastnému životu.“
Petr Gono se narodil v roce 1988 v západních Čechách. Byl nadějným aktivním sportovcem, studentem strojírenství. Ve 22 letech se stal fitness trenérem, který se svými klienty za přibližně 5 let absolvoval více než 12.000 tréninků. Dnes je Petr vyhledávaným přednášejícím na téma lidské mysli, mezilidských vztahů a principů úspěchu.
Recenze: Elizino tajemství
Atraktivní Eliza si vždycky věděla rady. Lhala, intrikovala a nebála se vydírat bohaté chlápky. Spíše omylem se ocitla v koncentračním táboře Osvětim. Dokáže využít svých schopností, aby se zachránila? Nebo ji dostihne její minulost?
Petrademone: na stopě tajemství Knihy bran
Představte si, že by existoval ještě jiný svět než ten, ve kterém žijeme. Zatímco v tom našem by dny poklidně pokračovaly dál, ten druhý by začal prosakovat na povrch. V tajemném románu Petrademone se společně s dívkou jménem Frida a jejími přáteli pustíte do nebezpečného pátrání.
Recenze: Nevinnost otce Browna
Pochoutka pro literární fajnšmekry – velký anglický spisovatel a myslitel tentokrát v nezvyklé roli autora detektivních příběhů!
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - NÁSTĚNNÉ KALENDÁŘE
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jsme přidali další várku nových odměn. Nemáte ještě kalendář na rok 2020? Vyberte si.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!