RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Zachraňte své střevo
Doba trávicích problémů vyžaduje nový pohled na jejich řešení, ale i nový pohled na sebe, na svoje jídlo a životní návyky. Pojďte zkusit štěstí v soutěži o knihu Igora Bukovského Zachraňte své střevo. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dlouhý let domů
Je září 1940 a zuří druhá světová válka. Američan Ollie odlétá do Anglie, aby si zde splnil svůj sen o létání ve válečných strojích. Jeho mise dopadne ale jinak, než předpokládal. Místo letce je z něj cvičitel holubů a podřízený rozšafného chlápka s atraktivní vnučkou.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - prosinec 2020
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Knižní adventní kalendář – otevřete 3. okénko
Pojďte s námi otevřít 3. okénko adventního kalendáře, dnes můžete vyhrát balíček dvou diářů na rok 2021.
Prémiový obsah
číst více
Tipy na dárky pro prarodiče
Jestli víte, co babička a dědeček rádi čtou, máte vystaráno. Ale co jim dát pod stromeček, když to nevíte? Mrkněte se na náš článek a určitě spolu na něco přijdeme.
KNIHOMÁNIE – bestsellery podzimu 2020 + dárek
Letošní Knihománie nabízí 26 novinek. Vybírejte z kuchařek, biografií, dětských titulů, thrillerů a dalších.
Recenze: Má temná Vanessa
Vanessa je pohledná a chytrá rusovláska. Jacob je vzdělaný a atraktivní chlap. Když jí vyzná lásku a poprvé ji políbí, je Vanessa na vrcholu blaha. Problém ale je jejich věkový rozdíl. A také to, že Vanessa je patnáctiletá studentka a on její učitel literatury.
Knižní adventní kalendář – otevřete 2. okénko
Pojďte s námi otevřít 2. okénko, dnes můžete vyhrát krásný dárek pro děti!
Prémiový obsah
číst více
Knižní adventní kalendář – otevřete 1. okénko
Blíží se Vánoce a s námi vám to do Štědrého dne rychle uteče. Tedy pokud každý den otevřete jedno okénko adventního kalendáře. A navíc můžete vyhrát krásné ceny. Takže je to zároveň i soutěž. Pojďte s námi otevírat!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Dobrovolník
Kniha o „jiné“ Osvětimi – v roce 1940 ještě nikdo nic netušil...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Ida je úspěšná architektka. V životě tak nějak tápe, ale má pocit, že je ve věku, kdy by měla přemýšlet o reprodukci. Protože nemá milence a už vůbec ne vztah, rozhodne se nechat si zmrazit vajíčka. O své tajemství se chce rozdělit se sestrou, která se léta snaží marně otěhotnět. Možná to není dobrý nápad, ale nad tím se Ida nezamyslela.
Den dětí se blíží. Ve spolupráci se značkou TREFL jsme si pro vás a vaše ratolesti připravili dárek – puzzle ZDARMA pro kluky i holky!
Vyrazte na festival, který přiváží TOP zpěváky a skupiny všech žánrů. Uskuteční se v Ostravě v Dolní oblasti Vitkovice.