RSS
archiv revue
Recenze: Barva vraždy Bee Larkhamové
Bee Larkhamová byla svobodomyslná učitelka hudby. Záměrně říkám: Byla. Někdo ji zavraždil a jediným svědkem její vraždy byl třináctiletý Jasper. Problém je, že Jasper není jako my. Nedokáže si zapamatovat obličeje a svět vnímá pouze jako shluk barev. Dokáže i tak pomoct policii vypátrat vraha?
Knižní novinky pro děti a mládež - červen 2019
Červnové knižní novinky určené dětem a mládeži jsou tady.
Recenze: Přiveď mě zpátky
Layla a Finn byli pár snů. Mladí, krásní a zamilovaní. Layla se bohužel ztratila a svět ji považoval za mrtvou. Finn se po letech zasnoubil s její sestrou Ellen. Jenomže od té chvíle nemá chvíli klid. Někdo mu vyhrožuje a posílá věci patřící Layle. Kdo to je a co má za lubem?
KNIHCENTRUM Festival nabídne jedinečný program besed i slevu 20 %
Letní měsíce lákají návštěvníky Ostravy celou mozaikou kulturních akcí a největší knihkupectví v Moravskoslezském kraji k nim přispěje KNIHCENTRUM Festivalem s nabitým programem. Ve dnech 17.–19. července budete mít možnost navštívit každý den sérii besed s exkluzivními hosty. Po dobu festivalu navíc platí sleva 20 % na veškerý sortiment knihkupectví i kavárny.
Soutěž o 2 výtisky knihy Sněžná slepota
První islandský thriller, který dobyl světové žebříčky. Pojďte si o tuto knihu zasoutěžit.
Beseda: Pavla Jazairiová - Jiná Afrika
Bývalá redaktorka zahraničního zpravodajství Českého rozhlasu – Radiožurnál, kde se specializovala na oblast Blízkého Východu a Afriky Pavla Jazairiová představila v Domě knihy upravenou a rozšířenou verzi úspěšné knížky z roku 2008 věnované zemím v severní a západní Africe – Mali, Senegalu, Alžírsku, Tunisku.
Beseda: Jan Cimický - Najdi si mne, Běh na dlouhou trať
V Domě knihy pokřtil přední český psychiatr, básník, prozaik a překladatel Jan Cimický své dvě nejnovější knihy - Najdi si mne a Běh na dlouhou trať. Jejich kmotry se stali oblíbený herec Jan Fišar a sociolog, environmentalista a europoslanec Jan Keller.
Beseda s Alešem Palánem ke knize Raději zešílet v divočině
Kniha Raději zešílet v divočině, která vyšla loni na jaře v nakladatelství Prostor, se stala bestsellerem, bylo prodáno takřka 40 tisíc výtisků a zvítězila v anketě Kniha roku Lidových novin. Aleš Palán ji o ní besedoval na veletrhu Svět knihy Praha.
Kaštánek - thriller jako od Stiega Larssona
Čtete rádi severské thrillery, z kterých běhá mráz po zádech i v horkém létě? Pak tu pro vás máme lahůdku! Má takový nevinný dětský název, ale zdání klame. Budete hltat každé slovo!
Recenze: Pošťákova snoubenka
Roztomilý příběh Pošťákova snoubenka je volným pokračováním díla Podivuhodný život osamělého pošťáka kanadského autora Denise Thériaulta.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!