Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Konec manipulace – už s vámi nebudou orat
Argumentační fauly, manipulace, řečnické podrazy, záludy, zlé komunikační techniky, prezentace předsudků, úmyslné chyby v úsudku a logice, řečnické figury, zakázaná rétorika a obrana proti tomu všemu – to vše patří k Davidu Gruberovi jako Prodaná nevěsta k Bedřichu Smetanovi. Gruber volí pro toto vše jednotný název řečnické triky. A hlavně proti tomu všemu nabízí komplexní systémovou obranu – nazývá ji protitriky.
UKONČENO - 5. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Uhádnete pomocí dvou indicií, kde jsme ukryli 50 KNIHCENTŮ, za které si můžete vybrat knihu za neuvěřitelnou 1 Kč?
Vyčmuchaná soutěž o 3 x 500 Kč voucher na nákup u SPOKOJENYPES.CZ
Knižní smečko, mrkněte se na boží soutěž o vouchery na nákup v e-shopu SPOKOJENYPES.CZ. Vyčmuchali jsme je jen a jen pro vás.
Beseda: Taťána Míková a Pavel Karas - Když se blýská na časy
V březnu se v Domě knihy konala beseda a autogramiáda oblíbených televizních moderátorů - meteorologů České televize, kteří poodhalili tajemný svět atmosférických jevů. Představili zde svou novou knihu Když se blýská na časy.
Cenu Magnesia Litera si odnesla Denemarková za Hodiny z olova
V neděli proběhlo vyhlašování 18. ročníku knižních cen Magnesia Litera. Hlavní cenu - Kniha roku získala Radka Denmarková za román Hodiny z olova, který čítá přes 700 stran.
Tajemství úspěchu? Čtěte víc knih
Čtení knih pomáhá k úspěchu. Všimněte si, že ti nejúspěšnější byznysmeni rádi a často čtou. Z toho plyne, že pro úspěch, je důležité číst. Nevěříte? Tak čtěte dál.
Recenze: Ruce v mouce
Jak napovídá název knihy Ruce v mouce, jedná se o sbírku receptů na domácí pečivo. Autorkou je Iva Trhoňová, která vydala úspěšnou knihu Pekárnománie a stejný název nese i blog o pečení nejen v domácí pekárně.
Soutěž o 3 výtisky knihy Olivie se snaží
Pojďte si zasoutěžit o nesmírně vtipný a upřímný román o tom, co čekat, když nejste v očekávání. Je vůbec nutné mít dítě, aby se člověk cítil šťastný a spokojený? Odpověď se dozvíte v knize Olivie se snaží.
Recenze: Klan
V žánru young adult se na našem trhu moc knih, které by byly inspirované vikingskou tematikou, neobjevuje. V zahraničí získal debut Adrienny Young velmi příznivé ohlasy a bylo jen otázkou času, než vyjde i u nás. Počkala jsem si tedy na překlad a do očekávané novinky se s chutí pustila. Recenze ostatních českých čtenářů totiž byly více než kladné.
Recenze: Genialita ptáků
Ptačí říše je plná zázraků – fascinující kniha populární americké autorky o tom přináší bezpočet důkazů!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!