RSS
archiv revue
Recenze: Hedvábná past
Sadistický vrah mladých žen dává kriminálce pořádně zabrat. Vypátrat ho má kapitánka Nina se svým novým parťákem Štěpánem. Ti dva jsou jako oheň a voda a není vůbec jisté, zda dokážou spolupracovat. Zapomenou na své šarvátky? Podaří se jim zjistit, kdo stojí za všemi zločiny?
Recenze: Kde se skrývá ďábel
Československo roku 1935. V Praze řádí sadistický vrah s přezdívkou Kožená zástěra. Psychiatr Viktor Kosárek míří na Orlí hrad, kde se léčí šestice vraždících maniaků a kde se podle legend skrývá vstup do pekla. Kosárek věří v moderní vědu, ale brzy zjistí, že ne všechno lze vysvětlt rozumem.
Recenze: My proti vám
Medvědínem v zimě otřásla událost, která obyvatele rozdělila na dva tábory. A protože Medvědín žije jen pro hokej, jeden z táborů byl výrazně větší a hlasitější. Něco podstatného se změnilo pro všechny, ale nejvíc byly zasaženy dvě rodiny. A ty se teď snaží prostě přežít.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pod Annapurnou svítá modře
Milovníci hor mohou zajásat. Vyhlašujeme soutěž o cestopis , který vás zavede do krásných Himalájí. Pojďte zkusit své štěstí a vyhrajte jeden ze 3 výtisků. Nechte se inspirovat knihou o cestě, horách a lidech.
Knižní novinky - leden 2019
S novým rokem to chce novou knihu. Pojďte se s námi podívat, co nového vyjde v lednu a co si hned můžete objednat v našem předprodeji.
UKONČENO - 10 KNIHCENTŮ navíc za napsání krátkého hodnocení ke knize
Staňte se členy věrnostního programu a doporučujte knihy ostatním. Stačí pár slov a odměna vás nemine.
Drsný návrat ke kořenům
Napadlo vás někdy, že naše existence na planetě Zemi není samozřejmá? Každý večer jdeme spát a automaticky počítáme s tím, že náš život se i zítra bude odvíjet ve stejných kolejích. Co když je to ale jinak? Co když osud lidstva visí jen na vlásku? Jak se dokážete sžít s touto představou?
Soutěž o 3 výtisky knihy Zloděj psů
Na podzim vyšla nová kniha Josefa Habase Urbana, autora Habermannova mlýna a dalších bestsellerů. Najdete v ní dobrodružné povídky o síle vztahu psa a člověka, ilustroval ji Marko Čermák, legendární malíř Rychlých šípů. Pojďte si zasoutěžit o 3 výtisky.
Kouzlo osobnosti prodává. Ladislav Špaček ví, jak na něj
Představte si prototyp ideálního člověka, se kterým byste se nebáli spolupracovat, uzavřít smlouvu či pojištění, nebo si od něj nechat poradit s objednávkou i financemi. Měl by být solidní? Důvěryhodný? Slušný a pozorný, ale zároveň zdravě sebejistý? Měl by působit jako profesionál?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!