RSS
archiv revue
Entomologův odkaz ukázal, v čem nemá May konkurenci
Slavný forenzní specialista Enzo se rozhodl, že díky moderní vědě vyřeší sedm záhadných vražd popsaných v knize odložených případů. Několik zločinů už úspěšně rozlouskl, ale teď má před sebou skutečný oříšek. Jak daleko do minulosti bude muset jít, aby splnil zadaný úkol a vypátral a usvědčil chladnokrevného vraha?
Aleš Ulm: Strávit důchod v Thajsku by nebylo jednoduché
Ve středu 10. ledna se uskutečnila v Domě knihy beseda s Alešem Ulmem, který zde představil svou knihu Pozor, opice kradou!
Lednové e-knižní novinky
Nový rok je tady a my Vám přinášíme e-knižní novinky, které si už teď můžete přečíst!
Úchvatná kniha o našich mořeplavcích na cestách kolem světa
Příběhy mořeplavců s napínavým vyprávěním o plavbách po světových oceánech a zážitcích ze setkání s obyvateli exotických zemí, vyčerpávajícími informacemi o problematice takovýchto náročných výprav a bezpočtem nádherných fotografií si za své profesionální zpracování a nádherný design zcela jistě zaslouží nějaké oficiální ocenění.
Martin Komárek si v knize Nebezpečné stádo bere na paškál české poslance
Ve středu 17. ledna se v Domě knihy konala beseda ke knize Nebezpečné stádo, jejímž autorem je Martin Komárek.
Sousedé z čísla 9 jsou knihou moderní doby, která apeluje na to, jací lidé vlastně jsou
Pokud jste milovníky knih, které se soustředí na mezilidské vztahy moderní doby a na úskalí dnešních vztahů, určitě se pusťte do knihy Sousedé z čísla 9
Knižní novinky pro děti - leden 2018
Pravidelně pro vás připravujeme přehled knižních novinek, které vycházejí v jednotlivých měsících. Převážně jsme se zaměřovali na knihy pro dospělé, i když jsme občas přidali tipy na dětské knihy. V tomto roce budete dostávat pravidelně každý měsíc tipy na knižní novinky pro děti.
UKONČENO - 21denní nestěžovací výzva
Víte, že stížnosti pomáhají, abychom se cítili hůř? Změňte to a přidejte se k 21denní nestěžovací výzvě společně s KNIHCENTRUM.CZ. Navíc máme super akci! Při koupi 2 ks knih Svět bez stížností kniha Potrava pro duši ZDARMA.
Plyšový Buddha odkrývá nejedno tajemství lidství
Kniha je čtivým příběhem podivínského samotáře a lidumila, který prožívá svůj neobyčejný život napříč kontinenty.
Skleněná past je historická detektivka koketující s alchymií
Třiadvacetiletá Héloise Sanglarová je atraktivní zrzka s mandlovýma očima. Po svém otci převzala úspěšnou lékárnu a její zákazníci si ji nemohou vynachválit. Řízením osudu se Héloise zamotá do vražedného spiknutí plného intrik. Říkáte si, co je na tom zvláštního? To, že se píše rok 1503 a emancipovaná žena čelí tolika předsudkům, že si to ani neumíte představit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!