RSS
archiv revue
Renáta Názlerová: Každá moje kniha nese punc autenticity
Přestože s psaním začala ve svých dvanácti letech, romány plánovala psát o dost později...
Válečné paměti úplně jinak – fascinující výpověď mladého rudoarmějce!
Knih o druhé světové válce z pera jejích přímých účastníků jsem přečetl desítky. A každá z nich – ať už šlo o paměti generálů či prostých vojáků – mě něčím zaujala a pomohla mi nějak nově a plastičtěji pohlížet na tento největší vojenský konflikt v dějinách lidstva.
UKONČENO - Vánoční nadílka - rozdáváme dárky zdarma
Spustili jsme první knižní vánoční hru. Navíc se zařadíte do soutěže o zájezd pro 2 osoby v hodnotě 25 980 Kč.
Rok na venkově je nekonečnou studnicí inspirace
Dětských leporel je na trhu požehnaně. Jak ale vybrat takové, které dítě zabaví na dlouhou dobu a zároveň i něco naučí? „Rok na venkově“ je kniha, kterou si zamilují mrňousové i jejich rodiče a prarodiče.
Abhejali Bernardová: Vnitřní síla je obrovská
V úterý 23. října se v Domě knihy uskutečnila vernisáž a beseda s Abhejali Bernardovou o Sedmičce oceánů, meditaci a filozofii sebepřekonání.
Bára Hrzánová: Vždycky jsem chtěla být Vinnetou
V ostravském Domě knihy představila svou novinku Vinnetou naší doby Bára Hrzánová.
Soutěž o 3 výtisky knihy Nejlepší víkend
Chcete do sbírky další román Patrika Hartla? Pokud už Nejlepší víkend máte, nevadí, určitě i tak stojí za to tuto knihu vyhrát! Můžete ji pak darovat někomu pod stromeček.
Nenapodobitelný da Vinci jako hrdina Isaacsonovy biografie
Co kdybyste měli možnost přenést se do renesanční doby a seznámit se s jedním z nejnadanějších, ale i nejzáhadnějších mužů této planety, Leonardem da Vincim? Americký autor vynikajících životopisů Walter Isaacson to dokázal, alespoň na papíře. Jak se mu to povedlo, můžete posoudit v jeho nové knize.
Pojďme to odlehčit s Tomášem Kosačíkem
Málokterý český autor kuchařek dokáže zaujmout tak velký počet lidí jako Tomáš Kosačík neboli Břicháč Tom. Možná je to tím, že si na nic nehraje a zcela upřímně popisuje svůj způsob, jak se zbavil přebytečných kil. Za své knihy získal ocenění Český Bestseller v několika kategoriích, a tak není divu, že se pustil do dalšího kouzlení v kuchyni.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!