RSS
archiv revue
Evropská krize očima Jana Petránka
V dubnu se v Domě knihy konala beseda s novinářem Janem Petránkem. V rámci besedy proběhla i autogramiáda jeho publikace Na co jsem si ještě vzpomněl.
Herečky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká vydávají deník nazvaný Sedmilhářky
Herečky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká vydávají svůj deník nabitý (ne)skutečnými zážitky o tom, jak žijí, co dělají a čím se baví.
Zabiják Anders a jeho přátelé
Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) je nový román plný humoru, který se vysmívá lidské chamtivosti. Napsal ho Jonass Jonasson, který se u nás již proslavil romány Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel a Analfabetka, která uměla počítat.
Česká kina o víkendu ovládl snímek Angry Birds ve filmu
Nový film, který válcuje česká kina i s knižním vydáním "Angry Birds ve filmu".
Milostný trojúhelník
Milostný trojúhelník je historický román a fascinující příběh, v němž se probudí k životu slavná postava z anglických dějin v úžasném příběhu intrik, osobní tragédie a zakázané lásky…
Český bestseller 2015 má své vítěze
Nejprodávanější knižní novinky za uplynulý kalendářní rok byly slavnostně vyhlášeny a oceněny v pátek 13. května v 17:17 hodin ve Velkém sále Průmyslového paláce v rámci veletrhu Svět knihy 2016.
Výborně napsaná detektivka – komisařka Výrová rozplétá nitky dávné vraždy
Michal Sýkora napsal výbornou detektivku, v níž skvěle zúročil svoje dosavadní zkušenosti s tímto literárním žánrem.
Giles Milton: Když Hitler bral kokain a Stalin vyloupil banku
Hledáte knihu, která vás bude doprovázet na každodenních cestách do zaměstnání, nezabere Vám v tašce moc místa, má kapitoly dlouhé tak akorát abyste stihli včas vystoupit, a ještě Vás intelektuálně obohatí? Jednu takovou tu pro vás dnes máme.
Život bez pšenice 10denní detox
Život bez pšenice : 10denní detox pro mě byla přínosnou knihou, hlavně co se týče informací o pšenici, a také díky receptům, které zde autor zveřejnil.
Ohrožená
Ohrožená je thriller, ve kterém se kombinuje napětí thrilleru s prvky klasické detektivky. Jestli si myslíte, že přijdete na to, kdo je vrah, Rachel Abbottová vás rychle vyvede z omylu.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.