RSS
archiv revue
Václav Klaus s Jiřím Weiglem na besedě v Domě knihy
10. února proběhla v Domě knihy Knihcentrum beseda s Václavem Klausem. Beseda se týkala zejména tématu spojeným knihou Stěhování národů, s.r.o., kterou napsal ve spolupráci s Jiřím Weiglem. Vlna ilegálního masového přistěhovalectví do zemí Evropské unie se dotýká životů stovek miliónů Evropanů.
Příběhy inspirované životem policisty
Detektivky patří v knižním i filmovém světě k mým nejoblíbenějším žánrům. Zatímco na televizních obrazovkách se občas vyskytne velice povedený český seriál (např. Případy 1. Oddělení), v literatuře je to na domácím literárním poli trochu slabší.
Knižní novinky únor 2016
Ohlédněme se za knižními novinkami, které se na knižních pultech objevily v únoru.
Soutěž Nejoblíbenější recept z kuchařky
Pošlete nám váš nejoblíbenější recept z ajkékoliv kuchařky, kterou prodáváme v našem internetovém knihkupectví KNIHCENTRUM.CZ.
Soutěž o 3 e-knihy Ryba jménem Ian
„Když strávíte celý život v akváriu, zemřete jako stará ryba bez zážitků." Toto však není případ ryby, která se jmenuje Ian. Ta ze svého akvária na balkoně vyskočila a cestou dolů z výšky nahlíží do oken a života obyvatel domu.
Claudia Gray: STAR WARS Ztracené hvězdy
Znali se už od dětství a byli to nejlepší kamarádi. Každý ale pocházel z jiné společenské vrstvy. Měli ale společné sny. Milovali létání a oba se chtěli dostat na imperiální akademii. A to je nakonec rozdělilo. Thane a Ciena teď stojí každý na jiné straně. Na straně Impéria a Povstalecké aliance.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.