RSS
archiv revue
Meditace pro zdraví - Praktický průvodce pro zvládnutí bolesti
Meditace pro zdraví je kvalitní manuál, který dokáže dát lidem snahu vzít zdraví do svých rukou a pomoci s tím, jak se zbavit bolesti.
Soutěž o 3 e-knihy Kráska a zvíře
Kniha Nancy Holder potěší nejen fanoušky seriálu Kráska a zvíře, ale všechny, kteří mají rádi romantické a zároveň napínavé příběhy. Zapojte se do soutěže o tuto e-knihu. Opět vybereme 3 výherce.
Alice Hoffmanová: Muzeum prazvláštních věcí
Znáte ten pocit, kdy vidíte obálku knihy, jen matně tušíte, o čem kniha bude, a přesto víte, že si ji musíte za každou cenou přečíst? Přesně tuto vlastnost má Muzeum prazvláštních věcí, které vydala JOTA.
Václav Gruber: Žena.exe
Kniha Žena.exe vypráví o třech ženách exekutorkách. Na začátku příběhu leží Helena u lékaře a čeká na vstupní prohlídku, která rozhodne, jestli je způsobilá vykonávat činnost exekutorky vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu.
Soutěž o 5 výtisků knihy Kuchařka pro nejmenší
Tentokrát budou mít z naší soutěže radost hlavně maminky. Zapojit se samozřejmě mohou všichni, třeba i tatínkové, babičky, dědečkové nebo kamarádi maminek a v případě výhry knihu třeba darovat.
Ian Kelly: Vivienne Westwoodová
Módní návrhářka, ale především srdcem i duší punkerka, která ve svém životě pobouřila tisíce lidí. Za každých okolností byla svá a ještě dnes dokáže své fanoušky i odpůrce překvapit. Její životopis vás chytne za srdce.
Pohádka o králíčkovi Kájovi, která nemá obdoby
Nedaří se vám uspat potomka? Chcete vyzkoušet něco nového a moderního? Jestliže odpovědi na tyto otázky znějí ano, rozhodně vyzkoušejte přečíst svým zlatíčkám knihu s názvem O králíčkovi, který chtěl usnout.
Beseda a autogramiáda Petra Havlíčka a Petry Lamschové
Petra Lamschová a Petr Havlíček vydali již sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl, tentokrát se jmenuje Jde to i bez pšenice.
Zamilovaná hypnotizérka
Liane Moriarty, kterou už čtenáři znají z knížek Manželovo tajemství a Na co Alice zapomněla, rozehrává mistrný psychologický příběh, který vás nenechá vydechnout.
Karel Cubeca představil v Domě knihy své novinky
Karel Cubeca je jedním z nejlepších moderních spisovatelů současnosti, světově uznávaný malíř a vynikající pedagog, který představil v Domě knihy Knihcentrum svou novinku Kawa 9 a knihu Kdo jsme? Obě knihy vyšly letos na podzim v nakladatelství Alpress.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!