Kdo je to? Naučné leporelo pro prcky od 2 let za 79 Kč

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 balíčky po 2 knihách z Mladé fronty: Alice + Hra s láskou
Pojďte si zasoutěžit o balíček knih Alice - Erotická zpověď + Hra s láskou.
Odpusť mi, Megan
Megan tráví život v tichu. Tedy přesněji, přestala mluvit. Trvá to už celé dlouhé měsíce. Odhání od sebe každého, kdo by se chtěl přiblížit. Zveme vás k přečtení knihy Odpusť mi, Megan.
Soutěž o 3 e-knihy Ross Poldark - Návrat domů
Podle dvanáctidílné ságy Winstona Grahama natočila britská televize BBC kultovní seriál, který se stal velmi populárním. Nyní mají tři z vás možnost vyhrát e-knihu Ross Poldark - Návrat domů.
Dan T. Sehlberg: Sinón
Ve volném pokračování bestseleru Mona přináší spisovatel Dan T. Sehlberg další strhující příběh, který navazuje tam, kde ten první skončil. Jde o příběh, který vám nedovolí knížku odložit a jehož několik dějů jdoucí v jedné řadě se nakonec musí někde protnout.
Šéfujte své kuchyni s kuchařkou MasterChef Česko
Ať už jste v televizi sledovali Romana Kotláře v pořadu MasterChef Česko nebo jste o něm jen četli či slyšeli, určitě vás nezklame (pokud jste také fanoušky výborných jídel) kuchařka MasterChef Česko: Šéfujte své kuchyni.
Jak najít lásku
Jak najít lásku, to je prudce návyková a zábavná love story, která vás zahřeje u srdíčka. Cecelia Ahern má styl vyprávění, který do příběhu vnáší kouzlo a její hlavní hrdinové působí jako z pohádky. Kdo zná její knihy, určitě četl např. S láskou Rosie.
Daniela Kovářová: Mrtvá z golfového hřiště
V prosinci se beseda a autogramiáda spisovatelky, advokátky a bývalé ministryně spravedlnosti Daniely Kovářové uskutečnila u příležitosti vydání nové knihy Mrtvá z golfového hřiště. Hosty byli také Lydie Romanská a Martin Pecina.
Cizinec
Tajemný cizinec se náhle vynoří a přijde přímo k vám. Potkáte ho v baru nebo na parkovišti, kam si jdete pro auto. Jeho totožnost je neznámá, ale jeho informace je přesná, pravdivá a zdrcující. Pošeptá vám ji do ucha, pak odstoupí a zmizí.
Soutěž o 3 knihy Dotek bouře
Tento týden budeme soutěžit o 3 knihy autorky Laurell H. Hamiltonové Dotek bouře.
Tak trochu jiný Sherlock Holmes
Když nakladatelství Host zveřejnilo ve svém edičním plánu informaci o plánované knize Jackaby od Williama Rittera, nejeden knihomol bezpochyby zbystřil.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!