RSS
archiv revue
Becca Fitzpatricková: Černý led
Dnes pro vás máme recenzi na knihu Beccy Fitzpatrickové Černý led, kterou vydalo nakladatelství Egmont. Dostala plný počet bodů.
Soutěž o 3 x 3 výtisky knih Nemravné známosti a Hravě
UKONČENO - Květen je v plném proudu a my pokračujeme v našich soutěžích o skvělé knihy. Tento týden pro vás máme soutěž plnou erotiky o tři výtisky knihy Nemravné známosti a tři výtisky knihy Hravě, kterou napsala autorka S. C. Stephensová.
Soutěž o tři e-knihy Příliš dlouhá swingers party
UKONČENO - Tento týden jsme pro vás připravili soutěž o tři e-knihy s názvem Příliš dlouhá swingers party, kterou napsal František Kotleta, vydalo v listopadu 2014 nakladatelství Epocha.
Mladá nadějná autorka historického románu Emma Riedová představila na Světě knihy svůj debut Královské intriky
Beseda s mladou spisovatelkou Emmou Riedovou byla velmi zajímavá. Moderovala ji Markéta Daxnerová z Euromedia group a ukázku z debutového románu Královské intriky pak četla herečka Věra Hollá.
Podvol se
Podvol se se je první díl trilogie Temné touhy, kterou napsala Maya Banks. Jestli jste patřila k jejím čtenářkám v úspěšné erotické sérii Bez dechu, pak se připravte.
Nemravné známosti (Sylvia Day)
Nemravné známosti Sylvie Day, to jsou tři erotické povídky z doby před vládou královny Viktorie. A věřte, že by nikdo nevěřil, že tato doba mohla být tak sexy a odvázaná.
Beseda s Milošem Kratochvílem
V pátek dopoledne jsme se na Světě knihy zastavili v Literární kavárně, kde se konala beseda s oblíbeným autorem dětských knih Milošem Kratochvílem. Přestavil zde svou knihu Prázdniny blbce č. 13. Z
Úžasná Zeměplocha Terryho Pratchetta
Kultovní humoristickou fantasy ságu Úžasná Zeměplocha představil na pražském veletrhu Svět knihy její překladatel Jan Kantůrek.
Kuchařka Elly Woodwardové se v Británii dočkala již šesti dotisků
Nakladatelství Omega právě vydalo unikátní kuchařskou knihu. Lahodně s Ellou není obyčejná kuchařka. Recepty, které v ní najdete, autorka Ella Woodwardová vytvořila dle svých vlastních zkušeností...
V rámci ceny Český bestseller 2014 byla vyhlášena Cena čtenářů. Zvítězil Jan Hnízdil
Společnost BOOKNET s.r.o. provozující síť knihkupectví a internetový obchod KNIHCENTRUM.cz letos opět předávala ocenění nakladatelům a autorům nejprodávanějších knižních titulů vydaných v roce 2014.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!