RSS
archiv revue
Brutální vražda, záhadná exploze a válka dvou gangů v novém thrilleru skandinávského autora Arneho Dahla
Po detektivních thrillerech Misterioso a Zlá krev, které se staly bestsellery, je tu třetí kniha Arneho Dahla Až na vrchol hory.
Erotická romance Sedm let hříchu (Sylvia Day)
Čtenáři, kteří si oblíbili spisovatelku jménem Sylvia Day, si již brzy mohou přečíst knihu Sedm let hříchu, kterou vydá nakladatelství BETA - Dobrovský koncem července.
Půst - cesta k dokonalosti
Už jako malé děti jsme snili o tom, že jednou budeme šťastní, zdraví a úspěšní. Kolika z nás se to ale skutečně podaří? Svoje neúspěchy pak zdůvodňujeme osudem, okolnostmi nebo náhodami.
Fenomén Kohout
V květnu vydalo nakladatelství Mladá fronta biografii známého novináře, scenáristy a spisovatele Pavla Kosatíka Fenomén Kohout. Jedná se již o druhé vydání, první vyšlo v roce 2001 v nakladatelství Paseka.
Kontrolní bod - první díl série Stínové operace
Máte rádi drsné akční příběhy, v nichž to do zubatých a drápatých bestií nepraží jeden utahaný hrdina (který musí za týden zachránit osm světů), ale kde se o tuhle hodinářskou práci se spoustou oceli podělí členové hned celého komanda?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku, kde můžete navštívit unikátní atrakce a nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Prémiový obsah
číst více
Rok 1975. Temné lesy severního Michiganu. Podivný ústav pro choromyslné. Dívky, které se ztrácejí. Pokaždé to jsou drobné blondýnky se světlýma očima. Policisté, kteří se kvůli nim rozhodně nepřetrhnou. Zoufalí rodiče a jeden novinář, co se rozhodne odhalit pravdu za každou cenu.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!